Milyen munkahelyet tudnék találni ezekkel a feltételekkel?
- Ami a legfontosabb, hogy minden hétfőn 16-ra pszichológushoz kell mennem, illetve néhány hónapon belül elkezdődik majd a csoportterápia is, arra is heti egyszer, fix időpontban kell majd mennem. Ezen kívül havi egyszer pszichiáterhez és fogorvoshoz is kell mennem.
- Ne legyen párom beosztásával teljesen ellentétes (Nincs fix beosztása, változó időpontokban dolgozik, kivéve éjszaka, szóval éjszakás munka is kizárva).
- Ne minimálbér és hasonló legyen a fizetés, hanem meg tudjak élni belőle. Nincsenek irreális elvárásaim, hiába örülnék egy kifejezetten jó fizetésnek, megelékszem egy átlagossal is.
- Budapesten.
- Jogsim és angol tudásom van csak, semmilyen végzettségem sincs.
Leginkább az első szempont miatt félek, hogy nem találnék semmit, pedig az a legfontosabb. Illetve azt se tudom, hogy melyikkel járnék jobban egy állásinterjún, ha elmondanám az igazat, vagy ha csak annyit mondanék, hogy "dolgom van".
Üzletkötő,rugalmas beosztásban.
Mondjuk én nem kezdeném az állásinterjút azzal,hogy pszichológushoz,pszichiáterek meg csoportfoglalkozásra kell járnom/szeretnél majd járni.
Maximum adminisztrációs munkákra tudsz menni állandó délelöttös beosztásba. Esetleg eladónak valami üzletbe de kétlem hogy ilyen helyeken minimálbérnél többet fogsz keresni.
Ha jogsid van akkor még elgondolkodhatsz a futárkodáson akár étel, akár csomagfutár is lehetsz. Esetleg Unix vagy Bárdinál alkatrész futár. Mondjuk az ilyen munkakörökben többnyire 7-16 óráig kell nyomnod vagy tovább esetleg.
Realizmus, nem alázás!
Te valami álomvilágban élsz.
Adott egy mentálisan beteg, képzetlen személy, azaz: TE.
És még normális fizut is akarsz, de semmi éjszakai meg hétvégi melót.
Normális helyre még portásnak sem kellesz.
Üzletkötő az nagyon nem én vagyok, nagyon nem lennék rá alkalmas, nem véletlenül járok pszichológushoz.
Voltam már Netpincér futár, de kocsival semmiképpen se csinálnám újra. Biciklivel szeretném, de a hülye törvények miatt 2 évig nem lehetek újra katás... Az Unixon én is gondolkoztam, de igen, azzal meg a beosztás a baj... :(
Esetleg olyan boltban eladó ami korán reggel nyit és állandóan délelőttös lennél illetve betanított jellegű adminisztrációs/"irodai" munka de oda állítólag rengeteg jelentkező van és egyik sem keres sokkal minimálbér fölött(ha fölötte egyáltalán)
Sajnos végzettség vagy tudás nélkül gyakorlatilag a legszrabb,legkevésbé megbecsült állások közül válogathatsz,hosszútávon mindenképpen tanulj valamit mert így mindig a munkaerőpiac alján leszel.
Szoftvertesztelést meg lehet tanulni pár hónap alatt.
Legtöbb helyen rugalmas a munkaidő és van ahol napi 6 órás munkára vagy heti 3 nap otthoni munkavégzésre is nyitottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!