Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sokszor a 8 órás munkavégzést...

Sokszor a 8 órás munkavégzést is kínszenvedésnek élem meg. Fog ez változni vagy nekem rossz a hozzáállásom?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok és egyetem mellett dolgozom. Egyetemre szinte csak vizsgázni járok be. Egy irodában dolgozom egy nagyobb multinál. Sokszor csak úgy érzem hogy amiatt adnak feladatot hogy csináljak valamit,de sok értelmét nem látom. Bugyikat válogatni (nem az a bugyi :D) és más random irodai munkák,papírokat darálni,stb..

Ma is alig vártam hogy végre négy óra legyen,már egy órakor minden bajom volt.

Egyébként dolgoztam operátorként 4 műszakban,az még rosszabb volt és dolgoztam vendéglátásban,de az sem volt leány álom.

De attól hogy másnak is pocsék,az engem nem igazán vigasztal

Nekem rossz a hozzá állásom,ha a 8 órás munkavégzés is sokszor kín szenvedés?

Hamar megunok egy egy feladatot az a baj

2022. ápr. 29. 18:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Irodán belül is vannak különbségek.

Van, ahol normál mennyiségben jön a munka, koncentrációt igényel és egyszerre észreveszed, hogy itt az ebédidő.

Vannak olyan (főleg kezdő) helyek, ahol nulla munka van, betanítás se mindig és 8 órában nehéz elütni az időt. Elolvasod 1-2 óra alatt a jegyzeteidet, a betanító által összeállított anyagot és utána semmi. Ügyeket intézni nem mehetsz ki, mert legyél irodán belül és tartsd be a szüneteket, filmet ne nézz, mert lássák, hogy azért próbálsz a jövőben bejövő munka anyagával törődni. A munkanap felénél már úgy érzed mintha 10 évet töltöttél volna bent.

Van, ahol a lelked kidolgozod, egyszerre 10 fele figyelsz, túlórázol. A főnököm pl 3kor végzett, 7kor indult haza, fel is mondott a pcsába.

2022. ápr. 29. 22:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!