Nyugis munka alacsony bérért, vagy kevésbé nyugis munka, lényegesen magasabb bérért? 28 évesen melyiket lenne érdemes megcéloznom?
Ad1: Nettó 265E, full home office, H-P 8:30 - 16:30, tényleges munkavégzés napi max 4-6 óra
Ad2: Nettó 550E, full home office, H-P 8:00 - 16:30, tényleges munkavégzés napi kb 7 óra
Ezt a te élethelyzeted dönti el. Kell a pénz? Otthon laksz? Albérletben? Saját lakásban? Van hiteled? Autód? Gyereked? Bármi?
Mi nem dönthetünk helyetted, ez pedig teljesen élethelyzet függő, hogy melyik a "jobb".
Nálunk pont ez a felállás van, csak más idővel és bérekkel: párom tényleges munkavégzése napi 4-6 óra között van, a fizetése nettó 200 ezer, nekem 7-8 óra között + nekem utazni kell, de nettó 350-et kapok (Borsod megye). Így én csak "besegíteni" tudok otthon, de cserébe van autó, lakás, fizetjük a hitelt, van megtakarításunk, stb.
Kell a pénz? Igen.
Otthon laksz? Nem.
Albérletben? Igen.
Saját lakásban? Nem.
Van hiteled? Nincs.
Autód/gyereked? Nincs.
Bármi? Tervek kirándulni, építeni a jövőmet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!