Az bunkósag ha felhívok egy álláshírdetést, és mikor meghallom a szánalmasan alacsony fizetést, akkor köszönés nélkül rácsapom a munkáltatóra a telefont? Adja a kutyának ezt a fizetést ezt még hozzá szoktam tenni.
Azért vagyok ilyen bunkó, mert azt írják a hírdetésben, hogy versenyképes jővedelem.
Erre mikor felhívom a parasztot közli, hogy nettó 180 ezer.
Azért a pofatlanságnak is van határra.
Azzal egyetértek, hogy szokást kellene csinálni abból, hogy a hirdetéseket csak bérrel együtt közlik... Vannak is olyan csoportok, ahol csak így lehet hirdetni.
De amit te csinálsz, az csak a széllel szemben hugyozás
Hát engem senki se nézzen csicskának.
Nem beszélve arról, hogy nem ingyen telefonálgatok.
Hiteleket kell törlesztened vagy népes családod van kérdező? Iskolai végzettséged szintje?
Kezdek hozzászokni, hogy a férfiak min. igényszintje a nettó legalább négyszáz ezer ft havonta. (Vagy most már több lett ez elvárás?)
"Nem értek egyet ezzel az ajánlattal"- ezt mondhattad volna. Egészen más képet festene rólad a munkáltatónak, ha így búcsúznál el. Ez lenne az alap tárgyalóképességi szint.
5. Már ne is haragudj, de már a Ldl-ben is megadják a 300 ezer plusz fizetést.
Nem tudom te hol élsz.
Nyugodtan nézz utána.
6. Mit tárgyaljak vele ha már eleve hülyének néz és sz@rért húgyért akar dolgoztatni?
Nem értem ezt a logikátlanságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!