Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Autisták mennyi segítséget...

Autisták mennyi segítséget kapnak az érettségin ? Milyen iskolába érdemes jelentkezniük ?

Figyelt kérdés
Autizmussal küzdök gyerekkoromtól, és nagyon tanácstalan vagyok eddig az összes munkahelyemen ahol dolgoztam kiközösítettek engem az emberek, és az iskolában is bántottak sokszor. Próbálkoztam az érettségi megszerzésével 2-szer is de eredménytelenül a matematika kicsit jobban megy a többi tantárgynál.

2022. ápr. 25. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:
43%

Én asperger szindrómás vagyok. Most járok estire, kiközösítettek, igazából már az elejétől fogva.

A tanárok nem piszkálnak.

Az a legrosszabb hogy mindig kapok egy egy patkány megjegyzést, meg hogy ők ott vannak egymásnak, én pedig egyedül.

De nagyon jól tanulok úgyhogy szerencsére semmilyen szempontból nem vagyok rájuk utalva, inkább ők voltak mindig rám. Alig várom hogy vége legyen a sulinak és soha többet ne lássam őket.

Igazából észrevették rajtam hogy más vagyok, csak azt nem tudják pontosan hogy miért.

Sorra törölnek ki az ismerőseik közül, az én kérdésemre nem válaszolnak, ha órán mondok valamit az anyaggal kapcsolatban akkor kiröhögnek, elhordanak viccből minden lelkes strébernek.

Nem is tudom hogy idáig hogy bírtam ki.

Egyet tudok mondani neked:

Ha más vagy mint az átlag, akkor kiközösítenek.

2022. ápr. 25. 20:51
 2/2 anonim válasza:
91%
Nem kell mindent az autizmusra fogni. Én is az vagyok, mégis simán leérettségiztem. Egyetemi professzort is ismerek autistát nem egyet. Inkább úgy fogalmaznék, akárcsak a nem autisták esetében, köztünk is ki így áll az intelligenciával, ki úgy. De az is lehet figyelemzavaros vagy
2022. máj. 2. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!