Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkára érdemes jelentk...

Milyen munkára érdemes jelentkezni?

Figyelt kérdés

Pályakezdő vagyok és most keresek állást, viszont minden hirdetésben azt látom, hogy elvárják a tapasztalatot. Diákmunkáztam, viszont nem pont olyan területen, amit most keresnék (azért hasonló, szóval biztos számít ez is, de nyilván nincs olyan tapasztalatom, mint aki évekig teljes állásban csinálta volna). Egy ismerősöm mondta, hogy nem kell ezt ennyire szigorúan néznem és nyugodtan adjam be akkor is és ha nem lesz nálam jobb jelölt, még össze is jöhet.

A kérdésem az lenne, hogy mi az, amire még érdemes jelentkezni és mi az, amire teljesen felesleges, mert úgyis rögtön kiszűrnek. Pl. ha 1-3 év tapasztalatot kérnek az még oké, ha többet, akkor felejtsem el? Valamint ha azt írják, hogy ismerni kell az SAP-t, de én nem tudom használni (ahol dolgoztam diákként, ott Oracle volt) vagy felsőfokú angolt kérnek és nekem csak közép van? Mennyire rugalmasak ezekben?

Szívesen megtanulok amúgy közben bármit, amit kérnek, csak ahhoz ugye idő kell.

2021. aug. 1. 15:02
 1/10 A kérdező kommentje:
Amúgy irodai munkáról van szó, pénzügyi terület. Diplomám van, most végeztem az egyetemen.
2021. aug. 1. 15:03
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Azért elég sok irodába keresnek pályakezdőt
2021. aug. 1. 15:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Kicsit rugalmasak, dw azert biztos vannak palyakezdo pozik is. Amugy diakkent is eleg skk szakmai tapasztalatot lehe5 szerezni azert, egyetemi projektek, melók, onkenteskedes, stb.
2021. aug. 1. 15:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Megyeszékhelyről van szó ugyan, de nem Budapest és nem igazán vannak releváns hirdetések, pedig már jó ideje nézegetem. Eddig egyetlen egyet találtam, ahol pályakezdő is megfelel, de ott meg felsőfokú nyelvvizsga kéne. Diákmunkákat meg egyetemi projektben való részvételt összeadva amúgy teljesül az 1-3 év, csak azért az mégse ugyanaz, de ennél még azt érzem, hogy egy próbát megér. Főleg mert nincs más. Jó lenne tudni, hogy mire lehet esélyem.
2021. aug. 1. 15:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Jelentkezel és megtudod.
2021. aug. 1. 15:25
 6/10 A kérdező kommentje:
"Jelentkezel és megtudod." Nyilván, ezzel nem segítettél. Arra lennék kíváncsi, ha valakinek van ilyen jellegű saját tapasztalata (vagy közeli ismerősének), de ha esetleg látja ezt egy HR-es és ő tudna válaszolni, az még tökéletesebb lenne.
2021. aug. 1. 15:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Bátran add be a jelentkezésedet oda, ahol 1-3 évet várnak el. Nem veszítesz vele.

De a felsőfokúra gyúrj rá. Már az is számít, ja folyamatban van, legalábbis inkább aktív, mint passzív a nyelvtudásod. Egy felsőfokú manapság már nem kirívó, sőt, látod, van ahol ez a belépő szint.

2021. aug. 1. 19:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) Az lesz, szerintem hamarosan bele is vágok, mert ahogy látom, tényleg minden normális munkához elvárás.
2021. aug. 1. 19:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Szal a jelentkezel és megtudod opció mégis jó
2021. aug. 1. 19:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Ami bejelent és fizet, de aránylag keveset kell dolgozni. :)
2021. aug. 2. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!