Milyen munkára érdemes jelentkezni?
Pályakezdő vagyok és most keresek állást, viszont minden hirdetésben azt látom, hogy elvárják a tapasztalatot. Diákmunkáztam, viszont nem pont olyan területen, amit most keresnék (azért hasonló, szóval biztos számít ez is, de nyilván nincs olyan tapasztalatom, mint aki évekig teljes állásban csinálta volna). Egy ismerősöm mondta, hogy nem kell ezt ennyire szigorúan néznem és nyugodtan adjam be akkor is és ha nem lesz nálam jobb jelölt, még össze is jöhet.
A kérdésem az lenne, hogy mi az, amire még érdemes jelentkezni és mi az, amire teljesen felesleges, mert úgyis rögtön kiszűrnek. Pl. ha 1-3 év tapasztalatot kérnek az még oké, ha többet, akkor felejtsem el? Valamint ha azt írják, hogy ismerni kell az SAP-t, de én nem tudom használni (ahol dolgoztam diákként, ott Oracle volt) vagy felsőfokú angolt kérnek és nekem csak közép van? Mennyire rugalmasak ezekben?
Szívesen megtanulok amúgy közben bármit, amit kérnek, csak ahhoz ugye idő kell.
Bátran add be a jelentkezésedet oda, ahol 1-3 évet várnak el. Nem veszítesz vele.
De a felsőfokúra gyúrj rá. Már az is számít, ja folyamatban van, legalábbis inkább aktív, mint passzív a nyelvtudásod. Egy felsőfokú manapság már nem kirívó, sőt, látod, van ahol ez a belépő szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!