Érdemes még jelentkeznem?
áprilisban felvettek egy melóhelyre külsős munkatársnak, júniusban kellett volna kezdenem, de közben váratlanul meghalt a barátom, és nagyon kikészültem, kórházba is kerültem.
érdemes írnom nekik, hogy mi történt és hogy ha még áll az ajánlat megpróbálnék dolgozni?
(ez olyan jellegű munka, hogy ha időközben fel is vettek másokat, szükség van az emberekre folyamatosan.)
köszönöm
és elmondjam, hogy haláleset történt?
Attól tenném függővé hogyan táncoltál vissza. Ha gerincesen, elmondtad, hogy történt egy családi tragédia ami nagyon megvisel (még munkába állás előtt természetesen), akkor persze, megpróbálkoznék. Mármint ha folyamatosan keresnek, akkor úgyis van aktív álláshirdetés, pályáznék megint. Ha viszont ilyen sunyi módon eltűntél; pl. nem jelentél meg, nem vetted fel a telefont és hasonlók, akkor inkább hanyagolnám.
Viszont ha #3 javaslatára reális félelem, az újabb összeomlás, akkor sehova nem mennék pszichológuson kívül
8 mondom kórházban voltam.
kívánom, éld át, amin átmentem, aztán utána oltogassál.
Nem oltogatlak...
A kórházba nem lehet bevinni a telefont? Ez egyenesség, gerinc kérdése, hogy fel tudod-e emelni a telefont és két mondatban elintézni a dolgot, még indokolnod sem kell feltétlenül. Gondolom akkor ők hívtak és nem vetted fel.
Ahogy először is, a kérdésre a válasz, hogy ilyen helyzetben nem jelentkeznék újra. A bizalmukat ezzel a stílussal eljátszottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!