Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyeden van kivételezés...

Munkahelyeden van kivételezés és felmondás e miatt?

Figyelt kérdés
Nálunk van, több pénzt kap kevesebb munkáért stb.

2022. ápr. 24. 07:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es: A mi részlegünkön nincs folyamatosan több műszak. Ha sok a megrendelés és rengeteget kellene 12 órázni, abban az esetben szoktunk átállni erre, ez lehet az oka annak, hogy megtehetik, mivel a főnöknél addigra benyalták magukat. És nem mindenkinél tolerálják, volt egy kollégám, aki szintén délelőttre szerette volna kérni magát, mert ott is volt gyerek és csak így tudták megoldani a szintén dolgozó párjával, hogy valaki otthon legyen vele, ő azt a választ kapta, hogy már két ember van állandó délelőttben, oldja meg. Megoldotta, felmondott, keresett másik munkahelyet. Én is holnap intézem, hátha akad majd másik a közelben :)
ápr. 2. 09:39
 12/13 anonim ***** válasza:
11: Egy korrekt munkahely akkor sem kivételez. Hanem megmondják már az állásinterjún a helyzetállást, hogy standardban egy műszakban dolgoznak, de néha megesik, hogy ideiglenesen át kell állni többműszakos rendszerre, és olyankor minden dokgozótól elvárt, hogy rendelkezésre álljon azon időzónában is. Így fair.
ápr. 2. 14:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Ebben teljes mértékben veled értek egyet, én is ezen a véleményen vagyok. Ez is az oka annak, hogy úgy döntöttem, váltok.
ápr. 2. 14:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!