Munkahelyeden van kivételezés és felmondás e miatt?
Figyelt kérdés
Nálunk van, több pénzt kap kevesebb munkáért stb.2022. ápr. 24. 07:43
11/13 anonim válasza:
10-es: A mi részlegünkön nincs folyamatosan több műszak. Ha sok a megrendelés és rengeteget kellene 12 órázni, abban az esetben szoktunk átállni erre, ez lehet az oka annak, hogy megtehetik, mivel a főnöknél addigra benyalták magukat. És nem mindenkinél tolerálják, volt egy kollégám, aki szintén délelőttre szerette volna kérni magát, mert ott is volt gyerek és csak így tudták megoldani a szintén dolgozó párjával, hogy valaki otthon legyen vele, ő azt a választ kapta, hogy már két ember van állandó délelőttben, oldja meg. Megoldotta, felmondott, keresett másik munkahelyet. Én is holnap intézem, hátha akad majd másik a közelben :)
12/13 anonim válasza:
11: Egy korrekt munkahely akkor sem kivételez. Hanem megmondják már az állásinterjún a helyzetállást, hogy standardban egy műszakban dolgoznak, de néha megesik, hogy ideiglenesen át kell állni többműszakos rendszerre, és olyankor minden dokgozótól elvárt, hogy rendelkezésre álljon azon időzónában is. Így fair.
13/13 anonim válasza:
Ebben teljes mértékben veled értek egyet, én is ezen a véleményen vagyok. Ez is az oka annak, hogy úgy döntöttem, váltok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!