Van olyan,hogy egy alkalmazott zsarolja valamivel a főnökét?
Szerintem nyilvánosan nem célszerű ilyet kiírni sehova, még akkor sem, ha az oldal elvileg anonim.
Nyilván van ilyen. (Nekem ilyen még nem volt.)
Az zsarolható, aki maga is elkövetett valamit, ami -akár jogilag, akár szakmailag, akár esetleg erkölcsileg-etikailag (vagy mindhárom egyszerre) - nem csont nélküli, és lehet benne hibát találni, és ezt X tudja az emberről, sokan mások meg nem.
A zsarolás tárgya (ha nem teszed ezt meg azt, elmondom ennek meg annak) abban a pillanatban eloszlik, ha az illető coming-outol.
1: Mégis mi lehetne abból, hogy személy- és cégnév megnevezése nélkül leír valaki egy esetet?
Amúgy úgy is lehet zsarolni valakit, hogy ártatlan, csak én rákenem a dolgot.
Jó 60-as főnök felvett egy melegbárban megismert "szépfiút" akit kúrogatott de úgy hogy a felesége is dolgozott mellette. Adott a szépfiúnak egy papír semmit se takaró munkakört jó fizetéssel (a semmire).
Sokan nem értették mit keres ott ez a csávó, mire kap bért.
A csávóra ráunt a főnök (biztos túl tág lett a seggluka) és kiadta az útját. De a csávó megfenyegette a főnököt, hogy kitálal a főnök családjának a tisztelt főnök úr szexuális érdeklődéséről.
íGY a csávó maradt még jó ideig. Majd a főnököt elvitte egy stroke, új főnök jött, aki 1 héten belül kiszórta a szépfiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!