Dolgoztatok már olyan helyen, ahol a végzettségeteknek megfelelő pozíciónál jóval lejjebb dolgoztatok és nem tudtatok helytállni?
A jelenlegi munkahelyemen egyetemi végzettséggel készletnyilvántartóként dolgozok immáron fél éve papír szerint. Egyelőre most ezzel kell beérjem, de folyamatosan keresgélem a számomra megfelelő állást.
Úgy érzem nagyjából helytállok, mert több munkaterületet is betöltök a munkaköri leírástól eltérően. Ha kell a szervizben szerelek, ha kell a vásárlókat szolgálom ki, ha kell targoncázok, ha kell a műszereket mutatom be az ügyfeleknek, ha kell a raktárt rendezem, ha kell gépeket állítok be. Az elmúlt pár hétben egyre több feladatot kaptam némi fizetésemelésért cserébe, amit elvállaltam.
A főnököm viszont egyre elégedetlenebb velem. Korábban nem csinált problémát abból, h 3x megyek ki dohányozni a 9 órás munkaidő alatt úgy, h nem is tartok ebédszünetet, de most már igen. 3-4 munkakört is betöltök, vagy lehet többet is, egyre több területre kell koncentrálnom és sajnos elfáradok.
Ma a szükséges szerszámokat szedegettem össze magamnak az egész üzem területéről, mert csak úgy tudtam dolgozni a szervizben, mert mindenki elhordja a szervizből a szerszámokat, alkatrészeket, és elkapott, azt mondta, h már megint sétálgatok és utoljára figyelmeztet.
Nem értettem mire gondol, amikor egész nap lótok futok.
Úgy érzem váltani kell, ebben 100%-ig biztos vagyok.
Nektek volt már tapasztalatotok hasonló munkahelyen, amikor nem volt más megoldás a váltáson kívül?
Nem vagy egyedül a problémával.
Én is voltam így de csak egyszer, azóta ezt nem vagyok hajlandó elviselni.
Utálom, az olyan helyeket és embereket, akik folyton csak elvárnak és okosítanak. Miközben a stílus lekezelő a fizetés és egyebek meg egy vicc.
Inkább vagyok olyan helyen, ahol mindenki tesz az egészre...és édes anarchia.
Nem nagyon.
Hacsak nem tudod vele nyugodtan megbeszelni, h mennyi minden van rajtad es hogy milyen akadalyok gordulnek eled (szerszamok elvitele).
Bar sanszos, h nem fog segiteni. Legyen menekulo terved.
Én kicsit hasonló helyzetben vagyok, de mégsem. Szintén felsőkú végzettséggel dolgozom egy középfokú végzettséget igénylő helyen, de ez életem eddigi legjobb munkahelye. Nulla stressz, jó fej kollégak...
Viszont hívnak vissza a szakmámba több pénzért, sokkal messzebb mint a mostani helyem, és várna a stressz újra.
De már teszek a pénzre. Nem váltok. Imadom hogy közel van, hogy nincs idegeskedes, nincsenek határidők, jó fejek a kollégák.
Menj te is oda, ahol jól érzed magad. Az fontos. Főleg ebben az őrült világban.
Volt ilyen. Nagyon igénytelenül és szarul dolgoztam, mert túl egyszerű volt a munka, untam, nem volt motivációm.
Ha nem tudok fejlődni és nem látok utat magam előtt, ahol idővel eredményeket érhetek el, akkor teljesen szétfolyok. Akkor beleszarok, alibizek, felveszem a pénzt a minimumért, amit csak nyújtani tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!