Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Adnátok bele így pénzt?

Adnátok bele így pénzt?

Figyelt kérdés

A szállodaigazgatónk nősült a hétvégén, mi csak szóbeszédből tudjuk. Kivéve a Front Office Managert, ő tudta.

Most körüzenetet küldött, hogy adott pénzt ajándékba, xy forint volt, az egy főre jutó az x Ft, aki akarja, adja be. Amúgy a matek sehogy se jön ki, ha elosztjuk az összeget a személyek számával.

A FOMunk rettenetes sóher, 5 forintot nem költene senkire, ho nem fűzi érdeke hozzá.

Az ajándékba adott pénzt meg a közös borravalóból vette ki: egy dobozban gyűjtjük, de kinyitás nélkül is bele lehet nyúlni hátulról.

Nem elég szemétség tőle, hogy szinte 100%, hogy a saját nevében adta; a mi közös pénzünkből, amit amúgy is megvámol; ráadásul még be is szedné tőlünk azt a pénzt, amit tőlünk vett el.

2022. ápr. 18. 15:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
58%

Nem kell semmit süketelni.

De ha neked ez így jó, akkor leszállok a témáról, nem adok tanácsot.

2022. ápr. 19. 09:47
 22/22 A kérdező kommentje:

Nem süketeltem. Megmondtam neki, hogy nincs erre pénzem most.

Nekem lakást, kocsit kell fenntartanom, a bejárási pénz messze nem fedezi a benzinköltségem és emellé még kell a kocsira költeni.

Az a f@sz meg az anyjával él kettesben egy olyan házban amit az anyja valamelyik előző férjétől nyúlt le.

Kocsijuk nincs ez a here hordatja magát a munkatársakkal meg a céges kocsival.

A borravalót meg vissza fogom utasítani, ha ad valamelyik vendég, nem fogadom el.

Ha meg a következő beosztáskor megszivat, meg fogom találni a módját hogy én is megszivassam.

2022. ápr. 20. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!