Joggal számíthatnék a főnöktől egy kis extrára ha berángat szabadnapom dolgozni?
Figyelt kérdés
Elég sok meló volt az utóbbi időben, alig vártam hogy kicsit pihenhessek. Erre berángatott melózni, és a szokásos napi munkaidő kb 2/3-át le is dolgoztam. Ti joggal számítanátok egy kis extrára a helyemben ilyen esetben? Pl kifizetné a teljes napi bérem
Már csak azért is mert nagy szívességet tettem neki azzal hogy egyáltalán igent mondtam, más nem ment volna be.
2022. ápr. 15. 11:20
11/14 Noren1989 válasza:
#10g
Gondolod, h menne a fillérb@szóskodàs egy szabin?
12/14 anonim válasza:
Pl. én fel se venném a telefont szabadnapomon, nem hogy bemegyek melózni, mert szól a munkatársam.
13/14 A kérdező kommentje:
Hát csak ezért a munkahelyét általában nem szereti kockáztatni az ember, másfelől meg nem olyan vagyok hogy ne segíteném ki, csak azért én sem jó kedvemben megyek be szabadnapom szóval jól esne ha honorálná.
2022. ápr. 16. 14:46
14/14 anonim válasza:
Fizunál meglátod, ha nem, akkor tedd szóvá, hogy azért nem úgy megy az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!