Joggal számíthatnék a főnöktől egy kis extrára ha berángat szabadnapom dolgozni?
Figyelt kérdés
Elég sok meló volt az utóbbi időben, alig vártam hogy kicsit pihenhessek. Erre berángatott melózni, és a szokásos napi munkaidő kb 2/3-át le is dolgoztam. Ti joggal számítanátok egy kis extrára a helyemben ilyen esetben? Pl kifizetné a teljes napi bérem
Már csak azért is mert nagy szívességet tettem neki azzal hogy egyáltalán igent mondtam, más nem ment volna be.
2022. ápr. 15. 11:20
1/14 anonim válasza:
Az ilyesmit előre szokás tisztázni. Rendszerint úgy van, hogyha nem került szóba, te mégis bemész, akkor nem kapsz semmit.
2/14 anonim válasza:
Legalább valami jó nő a főnököd, hogy egy kis extrát szeretnél tőle?
3/14 Noren1989 válasza:
Vagy lehet, h kis extràs nő? 🤫
4/14 anonim válasza:
Jogosnak tunik.
De attol mrg semmi sem kotelezi arra, h adjon is vmit.
Lehet, massal ezt mar megtette, ezert te voltal az egyetlen elerheto ember.
5/14 anonim válasza:
Miért nem tisztáztad vele előre?
6/14 A kérdező kommentje:
Mert hirtelen jött és nem is vele beszéltem hanem egy munkatársammal aki "értesített".
2022. ápr. 15. 15:12
7/14 Noren1989 válasza:
Np, legközelebb vele beszélsz majd.
8/14 anonim válasza:
"Főnök! Nem sikerült beszélnünk a szabadnapi bejövetelem előtt, mert csak a Józsi értesített, de szeretném megkérdezni, hogy ez milyen formában lesz honorálva nekem."
9/14 Noren1989 válasza:
#8, Főni erre: "Miért, nem szabin voltàl, Jànos?".
Beszélgetés vége, telefon letesz.
10/14 anonim válasza:
Jaj, ne fantáziálj már! Hogy lett volna szabin, ha egyszer bent volt és erre millió bizonyíték van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!