Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy ilyen kollégához mit...

Egy ilyen kollégához mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Dolgozik nálunk egy férfi mint targoncavezető. Én vagyok a felettese. Mikor ide került nagyon örült neki a cég mert gyorsan kiderült hogy profi a munkában, pontosan jön, soha nem késik, tiszteletudó és ritka fegyelmezetten elvegzi a melót. Mindenkivel jól kijön, hallgatnak is rá a többiek. Külsőre meg jó megjenlenésű pali, szinte már szépfiú.

Ami esetleg időel fura lett, hogy nem a közvetlen kollégáival van eleg jóban, hanem egy másik részleg csop vezetőjével, akit mindenki utál, mert egy lekezelő se ggfej. Ők viszont haverok lettek.

A lényeg, hogy a héten bejött hozzám, hogy van egy kis gondja.

És akkor előállt egy ilyennel, hogy nem részletezett kis semmiség miatt kapott pár évet régebben és a felügyelője vagy ki szeretne találkozni a főnökével vagyis velem...

Meglepődtem, de mondtam hogy rendben.

Fel is hívott a nő és a héten be is jött. Én pedig elmondtam neki amit ide is leírtam, aztán megkérdeztem, hogy mégis mit követett el?

Ő meg elmondta hogy őt nem lepi meg hogy ilyen jól teljesít a fickó, mert a pali régen egy klasszikus zsoldos, behajtó volt. Megkapta a megbízást és bárkin átgazolva előkerítette azt akit keresett és ezért szétvert kínvallatott akarkit.

A konkrét elítélésenek oka, hogy bement valami kocsmába és mivel nem volt ott akit keresett ezért kalapáccsal szétverte az ott levő embereket amíg ki nem derült hol van akit keres...

Az állam kicsit leesett..

Kerdeztem hogy kellene talán aggodnom? Mire mondta röhögve a nő-Amíg kifizetik a pénzét rendesen és pontosan addig nem. De az ilyen pszichopataknak egyéni fura belső szabályrendszere van. Amíg az be van tartva addig ez a típus nyugiban lesz.

Szóval kicsit le vagyok döbbenve mert a fene sem nézte ki belőle.

Innen a kérdés.

Hasoló embert ismersz?

Vagy hasonló fura dolgot tudtál meg olyanról akiből ki sem nézted volna?

2022. ápr. 14. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Amíg nincs gond vele vagy a munkájával, nem foglalkoznek vele. Végül is neki is jár még egy esely, és eddig hol telkesitett.

Azonban az első zurnel közölnem vele, hogy nincs több dobasa.

2022. ápr. 14. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Van az a havi nettó, amiért ezt is elviselem. Ha neked is van és a mostani nettód ennél több, akkor van egy tippem, mit tegyél.
2022. ápr. 14. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Felvételkor ezért szoktak kérni erkölcsi bizonyítványt...
2022. ápr. 14. 21:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Nálunk nem kérnek erkölcsit.

És nem hogy gond lenne vele, hanem felmerült az eset előtt a csoport vezetővé való előléptetese.

De így most hogy?

2022. ápr. 14. 21:52
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Így sehogy. Azért ne. Ha kiderulne, az rád se vetne jó fényt. Feltéve ha nem tudsz ellene tenni, mert akkor nincs miről beszélni.
2022. ápr. 14. 21:55
 6/6 anonim ***** válasza:
A targoncavezető a legkirályabb állatfaj
2022. ápr. 15. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!