Hogy viszonyulnátok a továbbiakban az ilyen kollégához?
Adott egy kolléga, akiről azt gondoltad, hogy kedvel téged, viszonylag jóban voltatok. Aztán egyszer hallod, hogy az egyik kollégának negatívan nyilatkozik rólad. A továbbiakban hogy viselkednétek vele? Tartanátok a tíz lépés távolságot?
Nagyot csalódtam benne, jelenleg csak köszönök neki, semmi kommunikáció vele. Lehet, hogy túlreagálom?
Nem hiszem hogy túlreagálod, én is ezt tenném, én 3 esélyt szoktam adni az embereknek, úgy ahogy fateromtól tanultam :-D
Elsőre nem lehet megitélni egy embert akkor még el nézem neki, másodiknál szólok neki ha mégegyszer ezt meg hallom vagy ilyet csinál akkor....
Harmadikra észre sem veszem soha többé, de ő sem, levegővé vál, ha nagyon muszáj is valami inkább megkérem a kollégáját.
Munkahelyen/iskolában/boltban/akárhol mindig kibeszélik azt, aki éppen nincsen ott.
Az emberek 90%-a csak akkor kedves és jófej, amikor ott állsz előtte, de ha hátat fordítasz, bizony a többségnek megered a nyelve.
Én azt mondom, mivel együtt dolgoztok, ezért azzal jársz jobban, ha jóban maradsz vele, szimplán annyi, hogy ne mesélj neki bizalmas dolgokat, amikkel visszaélhet.
Tudod, a barátoknál csak az ellenségeket célszerűbb közel tartani magadhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!