Mi az álom munkád, mit dolgozol ahhoz képest?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 16:42
11/19 anonim válasza:
álommunka = kitörölni a szótáramból azt a szót, hogy munka.
12/19 anonim válasza:
Orvos akartam lenni, orvos is lettem. És szeretem a munkám.
13/19 anonim válasza:
Cukrász (ez a szakmám is)
Munkanélküli vagyok
14/19 anonim válasza:
egy cuki vidéki erdőszéli luxuspanziót üzemeltetni
pénzügy, irodai munka
16/19 A kérdező kommentje:
Én postán vagyok csoportvezető. Konkrét álom munkám nincs , csak annyi, hogy szeressen. Ne úgy kelljen felkelni, hogy mar megint dolgozni kell. Ne a munkaidő végét várjam, hanem meruljek bele, hogy észre se vegyem , hogy elrepült az idő.
2022. ápr. 13. 09:16
17/19 anonim válasza:
Munkaügyes/HR generalista munkaügyi fókusszal, ezek lennének az álom melók. Szívesen ügyfelezem a dolgozókkal, segítek bérproblémáikban. Szeretném ha bíznának bennem, és vágyom arra, hogy elfogadjanak a munkahelyemen.
Jelenleg egy másodosztályú bérszámfejtő vagyok.
18/19 anonim válasza:
Álommunka ügyvezető melletti asszisztens, hátha nem is annyira álom diplomával, 2 felsőfokú nyelvvizsgával, most is asszisztenskedem, csak "lejjebb".
19/19 anonim válasza:
Álommunka: ne érezzem úgy, hogy értéktelen a munkám, hogy csak egy kis alkatrész vagyok a gépezetben. Még keresem az utam, van egy diplomám. Szeretnék még tanulni, es azt keresem hogy mit...mert nem mindegy mibe fekteti az ember az energiáját...gondoltam már ápolói szakmára is, bármennyire is tartok tőle, az még félelmetesebb, hogy egész életemben takarítsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!