Budapestiek, mennyit kerestek és milyen munkakörben?
Figyelt kérdés
Jelenleg tanítok, de szeretnék váltani. Az álláshirdetések javában pedig legtöbbször annyi áll, hogy versenyképes fizetés...2022. ápr. 7. 18:42
1/27 anonim válasza:
Adminisztatív munkakör, érettségivel. Nyelvtudás nem szükséges. 260 ezer nettó.
2/27 anonim válasza:
Mielőtt robbanna a ki keres többet kamu kommentek.
Miért keresne bárki többet budapesten? Kb egy bkv bérlet árával drágább ott az élet.
Én még soha nem kaptam arra fizu emelést, hogy bmw t akarok venni vagy egy nagy házat a közelben
4/27 anonim válasza:
Ugyintezo, netto 300 ezer diplomaval
5/27 anonim válasza:
2, azért keresnek itt többet, mert ez itt Budapest. Amikor vidékről ideköltöztem kb 10 éve, 70%-kal magasabb bért kaptam, mint az akkori helyen (egyik multiból egy másikba, 260e -> 450e), és ez azóta pár váltásnak köszönhetően még magasabb lett (800e).
Nyilván itt is vannak alacsony fizetések, de van értelme váltásban gondolkodni.
6/27 anonim válasza:
Szoftverfejlesztő, kb 1,5 év tapasztalat, villamosmérnöki diploma, nettó 465
8/27 anonim válasza:
Tehát azért keresnek többet, mert Budapest???? :D
Ennyi??? Basszus, ez eddig titok volt, még sose hallottam :D
9/27 anonim válasza:
500 ezer, építőipari cég főleg irodai munkakör. Nagyja borítékos.
10/27 anonim válasza:
Ennyi kamu fizetést. A többsége meg valószínűleg minimálbéres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!