Ciki így "elmenni nagydolgot intézni"?
Azt gondolom, hogy emberek vagyunk, és nem gépek. Ha kezet mostál utána, elnézést kértél előtte-utána, hogy most neked fontos dolgod volt, akkor meg kell értenie mindenkinek.
Nyugi:).
Engem nem zavarna.
A fodrászomhoz vagy 8 éve járok, a szarásról is simán beszélünk velük, ha úgy van. :D
#25 több szempontból sem értek veled egyet
1."Tedd a szívedre a kezed, nem szívesebben ülsz be egy olyan helyre, ahol folyamatosan figyelnek rád és kedvesek veled?" -> Az én kozmetikusom van hogy kimegy a családjával telefonálni nem sos telefon csak jajj hogy van a gyerek? ( mert épp apucira hagyta 2 óráig), engem nem zavar sőt... van hogy még jól is esik hogy végre "nem kell" trécselni 10-15 percre magam lehet a gondolataimmal, ...
2."Szükséged lesz egy kis vendégközpontú gondolkodásra, ha azt akarod, hogy szárnyaljon az üzleted"-> leírta, hogy kuncsaft tehát nem először volt nála a vendég, miért ne tehetné meg hogy elmegy mosdóba, ha úgy alakul? most a körmösömet tudom felhozni, volt olyan eset hogy mondta h tele hamburgerezte magát ég a gyomra kigombolt nadrággal dolgozott ...még gyógyszert is adtam neki mert volt nálam (kérdező e miatt ne érezd feszélyezve magad!)
3."Ismered a szervezeted, gondoskodj arról, hogy a nőies napokon reggel, vagy előző nap este túl ess a nehéz dolgon. Te dikáld az életritmusod" -> na ezt meg konkrétan felháborítónak tartom!! nekem pl. van hogy hiába ülök reggel 6-kor wc-re kávé után is ott ülök egy fél órát nem történik semmi, de rendszerint amint beérek suliba 8-kor egyből tudnék menni... és itthon is mindig 8-9 óra magasságában jön rám, arról meg pont nem tehet h menstruáció közben úgy görcsöl a hasa h közben mást is el kéne intéznie, hiába előtte este vagy akár reggel elment a mosdóba.
#27 ebben semmi háborgás nincs szimplán vélemények/ tapasztalatok
én másképp gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!