Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Suliban tényleg ciki nagydolgo...

Suliban tényleg ciki nagydolgot intézni?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Első szünetben két osztálytársammal kimentünk pisilni. Igazából én kakiltam is közben és elkezdtek beszólogatni, ahogy érezték a szagot. Megvártuk egymást, hamar végeztem, de nagyon cikinek éreztem. :/
2017. jan. 6. 09:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sehol sem szeretek, csak otthon.

Inkább az a ciki, hogy beszóltak. Nyilván ez olyan dolog, hogy nem lehet visszatartani, ha ki akar jönni. Természetes dolog. Gyerekes ezért beszólni. Bár lehet, hogy semmi rosszat nem akartak, csak viccelődni próbáltak, csak te vetted magadra, mert cikinek érezted a kakilást.

2017. jan. 6. 09:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha kell barnamacizni, én egy óráról kérezkedek ki. Én is cikinek érzem mindenki előtt kinyomni 😕
2017. jan. 6. 10:12
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Elég gyerekesek így 16 évesen, hogy beszóltak. Ha sokáig tartogatod bélcsavarodást kapsz, nem ciki elvégezni a dolgod. Mindenki csinálja valahol, legközelebb szólj vissza, hogy miért te a bokorba csinálod?
2017. jan. 6. 10:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretem máshol intézni, de tudod, van az a mondás, hogy kakálásban és a halálban az a közös, hogy ha menni, akkor menni kell :D

Lehet, hogy ciki a suliban nagydolgot intézni, de sokkal nagyobb ciki bekakálni. Az osztálytársaid meg kis csacsik, ha azért szólnak be, mert valaki a vécében kakil. Ne törődj velük!

2017. jan. 6. 10:26
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Én is egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor voltam úgy a wc-n általános és középiskola időszakában, azaz 12 év alatt. Egyetemen már természetesebb volt valamiért.
2017. jan. 6. 10:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha menni kell hát menni kell. Nekem van hogy munkahelyen jött rám, mert otthon nem volt már időm reggel elmenni. Nem fogom amiatt egy napig tartogatni mert mások azt gondolják hogy ciki.
2017. jan. 6. 10:56
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Én szarni szoktam, nem kakilni.
2017. jan. 6. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Legközelebb menj egyedül.
2017. jan. 6. 14:11
 9/9 Clay Morrow ***** válasza:
A legtöbb embernek igen, ciki, amíg nem ők kerülnek abba a helyzetbe. Én mondjuk nem is érzem jól magam ott végezni a dolgom, jobb itthon kiengedni, de mikor már nem bírtam, muszáj volt, akkor mentem. És ne úgy fogd fel most, hogy tényleg ciki, mert nem, csak a diákok hiszik ezt.
2017. jan. 6. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!