Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ciki így "elmenni nagydolgot...

Ciki így "elmenni nagydolgot intézni"?

Figyelt kérdés
Fodrász vagyok, saját szalonom van, egyik női kuncsaftom hajfestése közben elmentem, vagyis el kellett mennem a mosdóba, sajnos kicsit tovább tartott mint gondoltam (5-10 perc). Menstruációkor sajnos nálam inkább a nehezebb székelés a jellemzőbb. Bennetek vendégként emiatt lenne rossz érzés vagy szemet hunynátok felette? (24/N)

2022. ápr. 5. 18:53
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Természetesen el lehet két kuncsaft között is, viszont képzeld el azt az érzést mikor már annyira tekeri a beleidet a dolog hogy muszáj vagy elmenni. Még ha nem is lesz könnyű szülés belőle. Na ez volt ma velem. :/

2022. ápr. 5. 19:10
 12/30 A kérdező kommentje:

Nem jelentettem be, annyit mondtam hogy mindjárt jövök.

2022. ápr. 5. 19:11
 13/30 A kérdező kommentje:
#7 Nem lett más színű a haja és a vendégnek is tetszett a végeredmény. Legalabbis azt mondta.
2022. ápr. 5. 19:12
 14/30 A kérdező kommentje:

10 percnél biztosan nem volt több.

2022. ápr. 5. 19:13
 15/30 A kérdező kommentje:

Nem erre irányult kérdésem. Pont nem érdekel, hogy mit hallott és mit nem. Nem ez a fontos.

2022. ápr. 5. 19:14
 16/30 anonim ***** válasza:
43%
Lehet, hogy ez volt nálad az utolsó látogatása.
2022. ápr. 5. 19:14
 17/30 anonim ***** válasza:
80%

Na, a válaszolók példázzák, hogy miért nem tudnék soha a büdös életben kuncsaftokkal dolgozni.

Ne is legyél ember bmeg, hanem egy robot, aminek az egyetlen funkciója a tökéletes szolgálat...

A nyavalygóknak: nem ti vagytok a fodrászok hanem kérdező, ő nyilván jobban tudja hogy lesz-e baja a festett hajnak, vagy nem.

Amúgy meg nyugi kérdező, kimenni szarni messze nem olyan ciki mint méltatlankodni azon hogy a fodrászod kimegy szarni😅

2022. ápr. 5. 19:21
 18/30 anonim ***** válasza:
85%
Nekem az edzőm szokott néha így "eltűnni". Annyit mond ő is, hogy mindjárt jön, de hát most őszintén, mégis hová tűnne el percekre. Nem szokott zavarni, én is járok wc-re.
2022. ápr. 5. 19:21
 19/30 anonim ***** válasza:
29%

17.

Remélem, hogy pont ugyanez lesz a véleményed akkor is ha majd operáció közben, vagy foghúzás közben megy ki az orvosod szarni.

Hiszen ő sem egy robot!

2022. ápr. 5. 19:34
 20/30 anonim ***** válasza:
64%

Pedig megtortenhet 19es, akar tetszik neked, akar nem.

De jojjon rad egy hascsikaras mikor a buszon ulsz, majd akkor megtudod, h menni kell.

2022. ápr. 5. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!