Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sumákolnak valamit, vagy...

Sumákolnak valamit, vagy fognak hívni dolgozni?

Figyelt kérdés
Elmentem interjúra, ahol megfeleltem. Még fel kellett utaznom orvosi alkalmassági miatt. Mindenen túl vagyok. Annyi, hogya Neur. résznél a nőnek kis hija volt, hogy nem szóltam be. Vizsgálat helyett valóságos pofavizsgálatot tartott. Mindegy, arra fel vagyok készülve, amúgy rendben minden. Már el kellett volna kezdenem mindent, de már az furcsa volt, hogy megadtak egy időpontot alkalmasságira, és az időpont nem is volt jó, hanem aznap csak beutalót akartak adni nekem. Akkor szóltam, hogy szó sem lehet róla, mert nem fél illetve egy órára lakom onnan és sok. .. Úgy adtak következő napra időpontot. Ma kellett volna szóljanak nekem, mikor kell bemenni az ajánlás miatt, nem történt meg. Úgy érzem, itt valami nincs rendjén, vagy ezek ennyire ráérnek úgy, hogy elvileg nincs dolgozó emberük? Már lassan hónap közepe. Amúgy vasúti dolog. Tapasztalat és véleményt Köszönöm.

2022. ápr. 5. 14:11
 1/5 anonim ***** válasza:
milyen neur. részről beszélsz?
2022. ápr. 5. 14:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt engedd el.
2022. ápr. 5. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha annyira kellenél már rég meglenne minden és már valószínű munkába is álltál volna. Az a cég ahová kell az ember és tényleg nagyon kell ott addig keresik a megoldást arra hogy minden meglegyen a munkába álláshoz ameddig meg nem találják. Ha ennyire nincs emberük de tényleg kellenél akkor is megoldották volna. Mivel gyakorlatilag csak húzzák az időt így esélyes hogy ez már alott ügy szerintem engedd el a dolgot.
2022. ápr. 5. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Hívd fel őket, én 2 éve úgy jártam, hogy önéletrajz alapján mondták hogy behívnak, mert tetszett nekik. Aztán vártam 2 hetet semmi.... Felhívtam a hölgyet, hogy most várjam vagy ne, az állásinterjút. Kiderült, hogy akkor ment 3 napra szabira, és teljesen elfelejtett engem, és az önéletrajzomat is elkeverték addig. Na mind1, azóta is ott dolgozok :D szóval egy telefonhívást megér a dolog.
2022. ápr. 5. 14:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ezt a hetet megvárom. Csütörtökön viszont újra telefonálok. De volt már olyan eset ismerősömmel, hogy húzták halasztották neki, és kiderült, valakit kirúgtak, és úgy hívták be... Gyanítom ezt.
2022. ápr. 5. 15:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!