Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lesz a sorsa a nevemre...

Mi lesz a sorsa a nevemre jövő postai küldeményeknek, ha felmondtam és ott se vagyok lassan 1 éve? Ki nem bonthatják, mert nekem szól-kiküldik lakcímemre?

Figyelt kérdés

Persze az ELVI állás érdekel.

A valóságot tudom : kibontják, leszarjék kinek jött. Akkor is simán kibontották a nekem címzett levelet míg ott voltam, és jó ha utólag szóltak hogy levél jött nekem.

Most hogy ott se vagyok...

de mi lenne az elvi menetrend?

2022. ápr. 5. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
elvileg vissza kene kuldeniuk a feladonak, mert a cimzett nem el azon a cimen ahova kikuldtek
2022. ápr. 5. 10:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a munkahelyemen rengeteg levél jön, ami nem is a miénk. Én általában kibontás nélkül címzett/feladó alapján megpróbálom kideríteni a jelenlegi címét és elküldöm neki.
2022. ápr. 5. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha te nevedre jött, akkor visszaküldik ismeretlen címzett, vagy a címzett nem található jelöléssel.

Ha a cég nevére jött, de a te neved is rajta van, akkor átvehetik, és ki is bonthatják.

2022. ápr. 5. 10:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Cégesen nyilván magánleveid nem érkeznek a munkahelyedre.

Ha a munkahelyed neve szerepel a címzésben felül, és a te neved alatta, akkor simán kibontja az, aki a postázással, iktatással foglalkozik, és odaadja annak, aki azt az ügyet viszi tovább amit te vittél. A jogutód kapja kézhez.

Ha a te neved szerepel felül, és a cég neve alul, akkor odaadják a cégvezetőnek, és ő dönti el mi történik a levéllel.

Nem is értem a befejező kérdést, hogy miért küldenék ki neked a lakcímedre...

2022. ápr. 5. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!