Mi lesz a sorsa a nevemre jövő postai küldeményeknek, ha felmondtam és ott se vagyok lassan 1 éve? Ki nem bonthatják, mert nekem szól-kiküldik lakcímemre?
Persze az ELVI állás érdekel.
A valóságot tudom : kibontják, leszarjék kinek jött. Akkor is simán kibontották a nekem címzett levelet míg ott voltam, és jó ha utólag szóltak hogy levél jött nekem.
Most hogy ott se vagyok...
de mi lenne az elvi menetrend?
Ha te nevedre jött, akkor visszaküldik ismeretlen címzett, vagy a címzett nem található jelöléssel.
Ha a cég nevére jött, de a te neved is rajta van, akkor átvehetik, és ki is bonthatják.
Cégesen nyilván magánleveid nem érkeznek a munkahelyedre.
Ha a munkahelyed neve szerepel a címzésben felül, és a te neved alatta, akkor simán kibontja az, aki a postázással, iktatással foglalkozik, és odaadja annak, aki azt az ügyet viszi tovább amit te vittél. A jogutód kapja kézhez.
Ha a te neved szerepel felül, és a cég neve alul, akkor odaadják a cégvezetőnek, és ő dönti el mi történik a levéllel.
Nem is értem a befejező kérdést, hogy miért küldenék ki neked a lakcímedre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!