Jeleznem kell munkahelyen, hogy jövő hónaptól én szja mentes vagyok?
És, ha igen akkor hogy? Van erre nyomtatvány, vagy hogy megy ez?
25 év alatti vagyok, és kiszámoltam, hogy jócskán több fizum lesz minden hónapban, ha tényleg nem vonnak innentől szja-t. A munkahelyemen mindenki öreg, csak én vagyok ennyire fiatal, és attól félek, hogy nem fogják kifizetni nekem azt a plusz pénzt!
Ne aggódj, nem a munkahely fizeti, az állam nem vonja le. :)
Meg fogod kapni!
Üdv; egy szintén 25 alatti
Phuuu de buta vagy………..
Maximum azt tudja megtenni a cég hogy a béreredet annyival csökkenti de az nyilván szerződés módosítással is jár szóval arról tudni fogsz
Jobban érzitek most attól, hogy lehülyéztétek szegény kérdezőt?
Meg van a felsőbbrendűség érzés, áll a pöcök?
Ezúton gratulálok a 4,6,7,8-as kommentleőnek ( már ha nem ugyanaz), hogy sikerült ilyen gyönyörű, emberi és segítő módon válaszolni egy kérdésre, akit feltettek. *taps*
Hadd súgjak srácok: nem az a legh*lyébb, aki kérdez. A legostobább mindig az szokott lenni, aki mellé még arrogáns is, mint ti. ;) Nézzétek meg, milyen egy ÉRTELMES reakció: 1 és 3 válasz. Tisztán látszik ki primitív, ki nem.
A kérdező szimplán nem nézett utána, ti viszont primitív sötét tuskók vagytok a stílusotok alapján, de értelmesek biztos nem vagytok :D, ez már ennyiből látszik. A kérdezőnek már megvan az infója, amit nem tudott, de ti ugyanilyen sötét tuskók maradtok továbbra is. Xar ügy. Vajon melyik a jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!