Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jeleznem kell munkahelyen,...

Jeleznem kell munkahelyen, hogy jövő hónaptól én szja mentes vagyok?

Figyelt kérdés

És, ha igen akkor hogy? Van erre nyomtatvány, vagy hogy megy ez?

25 év alatti vagyok, és kiszámoltam, hogy jócskán több fizum lesz minden hónapban, ha tényleg nem vonnak innentől szja-t. A munkahelyemen mindenki öreg, csak én vagyok ennyire fiatal, és attól félek, hogy nem fogják kifizetni nekem azt a plusz pénzt!

2022. jan. 16. 13:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
1,2,7 ugyanaz😃
2022. jan. 16. 20:11
 12/16 anonim ***** válasza:
30%
És a 4,6,7,8 ugyanaz az egy szuper intellektuális s3ggarc, vagy azok külön mérve ilyen intelligens véglények? 💩🦧
2022. jan. 16. 20:50
 13/16 anonim ***** válasza:
30%
7 kiesett ha igaz. Akkor csak a 3 nyerte meg a mai “értelmes vagyok és nem egy primitív arrogáns pharaszt” versenyt 🎉
2022. jan. 16. 20:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Hiába pontoztatok le, a sok birka, aki leh*lyézte a kérdezőt, akkor is sötétek vagytok. Persze már megszoktam, hogy a legidiótább sose tudja magáról, hogy idióta és emellé ő a leghangosabb is.

Itt a példa, amitől a kérdező is félt ( bizony keresztbe tud tenni neki, és bizony okoz konfliktust...), lehet egy kicsit visszább venni az arcból, mert ez valós probléma, amitől a kérdező tartott. Kis olvasás a magyar valóságról:

"Több cégnél is azzal szembesültek a 25 év alatti diákok, hogy az SZJA kedvezménnyel kapcsolatban a munkáltatók aláiratnak velük egy papírt. Méghozzá azt, hogy nem élnek az adókedvezménnyel. Mindezt azért, mert ha élnek vele, akkor azzal a plusz SZJA-val amit a munkáltató nekik fizet és nem az államnak, többet keresnek adott cégnél, mint a 10 éve ott dolgozó munkatársuk. Derült ki a Propeller cikkéből."

Itt a hivatkozott cikk is, ha valaki magába szállna, mielőtt másokat h*lyének néz és azt hiszi magáról ő okosabb:

[link]

[link]

Lehet lepontozni a sok agyatlan fröcsögő-nyomkodónak, nyomjad csak gyere, látod mennyire érdekel :D.. Az IQ-d ettől több nem lesz sajnos, de, ha ezzel legközelebb magadba szállsz és gondolkodsz is netán mielőtt véleményt nyilvánítasz, már nyertem, az többet ér. ;)

2022. jan. 26. 10:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Phuuu paszki! Te se vagy a legélesebb kés a fiókban!

Egyrészt az amit te leírtál nem ugyanaz mint amit a kérdező írt, sőt köze sincs hozza !

Nincs olyan hogy csak úgy aláírattatnak veled egy papírt! Vagy aláírod, vagy nem ! Ez a te dontesed ! Ha kirúgnak meg kell indokolniuk hogy miert ! Csak azt veszik h*lyere aki lehet !

2022. jan. 26. 11:31
 16/16 anonim ***** válasza:

15, inkább ezt engedd el. ;)

Erre fröcsögtél többek között te is, akkor bemásolom:

" 5/15 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy az állam vonja le, de volt már nem egyszer, hogy xy cég csalt hasonló dolgokkal...És ez sem egy becsületes cég, ahol én dolgozom, simán megcsinàlnak olyat, hogy hiába nem vonja le az állam azt az adót ők nem adnak nekem ettől függetlenül több nettó bért."

Konkrétan ez bejött, ez történik, ez a kis magyar valóság, több helyen is. Nem kell bizonygatnod, hogy "de azt írsz alá amit," stb, mert normális a helyen és világban alapból nem történik ilyen sunyizás.. De nem ebben élünk.

Sajnos a 25 alattiak az egyik legkiszolgáltatottabbak a munkaerőpiacon, senki nem kapkod utánuk, nyilván, mivel nincs tapasztalatuk.. Lehet hülyézve fröcsögni, hogy ilyen nincs, de közben látod, hogy mégis van! Nem gondoltál rá, mert ideális helyen valóban nincs ilyen, de közben a sz*rrágó magyar kkv-s simán nézd meg, hogy sunyizik, ahol csak tud. Többek között itt is..

2022. jan. 26. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!