Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mentális okokból történő...

Mentális okokból történő munkahelyi távollétről nem kéne ugyanúgy betegállományos papírt hozni?

Figyelt kérdés

Nem csak az a betegség akinek 40 fokos láza van, egy mentális betegség pl depi is lehet távolléti ok.

Na de a kérdés, ha MUNKAHELYI távollétről van szó, akkor mindegy mi okból történik de nem kéne erről ugyanúgy orvosi betegállományos papír?

a munkahelyen az a betegség ami le van igazolva orvos által minden más mese habbal.

Nem így van?

2022. ápr. 4. 09:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

10: sose fog elmenni az AI-ból, mert máshová nem vennék fel. Inkább elviseli az alkesz főnököt meg a csókos beosztottakat, akiknek a munkáját mind ő végzi el - az összesét. :-DDD

Aztán még a karácsonyi vacsora árát is befizettetik vele... :D

2022. ápr. 4. 10:10
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Újabb Balázska-típusú kérdések. :(

Nem kell a főnök szerepét átvenni.

2022. ápr. 4. 10:46
 13/22 anonim ***** válasza:

Kell táppénzes papírt vinni róla.

Amúgy szerintem is bosszantó, de nem vagyok Balázska, mielőtt azt hinnétek. :D

Volt ey helyen két főnök, az egyik depresszióval küzdött, meg egyéb ügyei is voltak, simán nem járt be pár napokat vagy hamarabb lelépett és magából kiindulva engedte, hogy a csapata is úgy jöjjön-menjen, ahogy akar, leléptem kettpkor, háromkor, később jöttek, elmentek munka alatt sétálni, stb.

Bezzeg, amikor egyszer én kérdeztem ott az én főnökömet, hogy elmehetnék e 3 órával korábban, máskor ledolgozom, akkor meg nézett csodálkozva és mondta, hogy inkább kövessem a beosztásomat.

Igazságtalan volt, hogy az egyik csapatnak minden meg volt engedve és a főnök is össze-vissza járt, a mi csapatunknak meg nem.

2022. ápr. 4. 11:23
 14/22 anonim ***** válasza:
Kócostól! Nem téged gyanúsítottak ezzel hanem a kérdezőt. :))) Vagy te vagy az másik regről? :-O
2022. ápr. 4. 11:29
 15/22 anonim ***** válasza:
14, természetesen nem, hanem a kérdező kérdései alatti kommenteknél mindig akad valaki, aki a kérdezőt védi vagy a kérdezővel ért egyet és kiderül, hogy a kérdező az, csak másik fiókból. Erre céloztam, hogy nem vagyok a kérdező ey másik fiókból. :)
2022. ápr. 4. 11:34
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha meg poénnak szántad, akkor bocsi, kicsit nehezen fog ma az agyam :D
2022. ápr. 4. 11:34
 17/22 anonim ***** válasza:
Amit szerinted rád tartozik neki mi baja van? Kössel bele de remélem a palija le vér olyat hogy beszarsz. Amúgy meg mit ír a papirjara a doki az bizalmas és nem tartozik rád.
2022. ápr. 4. 11:51
 18/22 A kérdező kommentje:

"Amúgy meg mit ír a papirjara a doki az bizalmas és nem tartozik rád."

ember, te elolvastad amit írtam? Mit ír a papírjára??? MILYEN PAPÍRJÁRA????? NINCS papírja!!

2022. ápr. 4. 11:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Ezt te honnan tudod?
2022. ápr. 4. 11:55
 20/22 A kérdező kommentje:

"Ezt te honnan tudod?"

Tudom, maradjunk ennyiben. Többek közt maga a főnök is megmondta nem egyszer hogy azért jó lenne ha a 100. hiányzásáról végre egyszer az életben valami papírt is látna a cég... na? És ezt a főnök mondja.

2022. ápr. 4. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!