Mentális okokból történő munkahelyi távollétről nem kéne ugyanúgy betegállományos papírt hozni?
Nem csak az a betegség akinek 40 fokos láza van, egy mentális betegség pl depi is lehet távolléti ok.
Na de a kérdés, ha MUNKAHELYI távollétről van szó, akkor mindegy mi okból történik de nem kéne erről ugyanúgy orvosi betegállományos papír?
a munkahelyen az a betegség ami le van igazolva orvos által minden más mese habbal.
Nem így van?
10: sose fog elmenni az AI-ból, mert máshová nem vennék fel. Inkább elviseli az alkesz főnököt meg a csókos beosztottakat, akiknek a munkáját mind ő végzi el - az összesét. :-DDD
Aztán még a karácsonyi vacsora árát is befizettetik vele... :D
Újabb Balázska-típusú kérdések. :(
Nem kell a főnök szerepét átvenni.
Kell táppénzes papírt vinni róla.
Amúgy szerintem is bosszantó, de nem vagyok Balázska, mielőtt azt hinnétek. :D
Volt ey helyen két főnök, az egyik depresszióval küzdött, meg egyéb ügyei is voltak, simán nem járt be pár napokat vagy hamarabb lelépett és magából kiindulva engedte, hogy a csapata is úgy jöjjön-menjen, ahogy akar, leléptem kettpkor, háromkor, később jöttek, elmentek munka alatt sétálni, stb.
Bezzeg, amikor egyszer én kérdeztem ott az én főnökömet, hogy elmehetnék e 3 órával korábban, máskor ledolgozom, akkor meg nézett csodálkozva és mondta, hogy inkább kövessem a beosztásomat.
Igazságtalan volt, hogy az egyik csapatnak minden meg volt engedve és a főnök is össze-vissza járt, a mi csapatunknak meg nem.
"Amúgy meg mit ír a papirjara a doki az bizalmas és nem tartozik rád."
ember, te elolvastad amit írtam? Mit ír a papírjára??? MILYEN PAPÍRJÁRA????? NINCS papírja!!
"Ezt te honnan tudod?"
Tudom, maradjunk ennyiben. Többek közt maga a főnök is megmondta nem egyszer hogy azért jó lenne ha a 100. hiányzásáról végre egyszer az életben valami papírt is látna a cég... na? És ezt a főnök mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!