Mentális okokból történő munkahelyi távollétről nem kéne ugyanúgy betegállományos papírt hozni?
Nem csak az a betegség akinek 40 fokos láza van, egy mentális betegség pl depi is lehet távolléti ok.
Na de a kérdés, ha MUNKAHELYI távollétről van szó, akkor mindegy mi okból történik de nem kéne erről ugyanúgy orvosi betegállományos papír?
a munkahelyen az a betegség ami le van igazolva orvos által minden más mese habbal.
Nem így van?
Már bocs de nem rólam van szó. egy díszluvnya kollegáról aki kb heti rendszerességgel nem jön 1-2-3 napokat /egész hetet, azzal az indokkal hogy mentális állapota.... de erről nulla papírja van.... s
sorry nekem volt családon belül pszichiátriai kezelt beteg, egy talicska orvosi papírja volt!
neki meg semmi! ha annyira beteg miért nem látta és írta ki a házidoki?
"Az alapítványi iskolában mentálproblémás tanárok is taníthatnak"
Biztos kimaradt a konyakosztásból, attól lett depressziós. Csak az üres üvegeket látta a szemetesben.
Mert lehet igy beszeltek meg a fonokkel, mehet fizetetlen szabira is, neked mi kozod hozza?🤣
Amugy ja, en ilyenkor tappenzre iratom magamat, a dokim nem szokott indokot kerni, de nalam nem rendszeres, csak ha besokallok es kezdek kiegni, inkabb tappenz, minthogy helybol felmondjak idegbol.
"semmi következménye nincs és mintha ott lett volna, fizetnek neki?"
ez a helyzet, még cifrázva azzal hogy a melója nem marad elvégzetlenül azt rátolják másra aki ott van.
ő hiányzik minden papír nélkül és se szabi le nem vonnak se betegállományt fel nem vesznek, mintha ott lenne kapja a bért. a munkára sincs gondja azt végzi más!
Ez ilyen korrekt hely.
"mehet fizetetlen szabira is, neked mi kozod hozza?"
de nem megy... és van közöm hozzá mert én végzem az ő melóját is!!
de ha netán én hiányzom, érdekes, az én melómat Ő SOHA Nem végzi!! mert az neki nem dolga. de nekem az ő melója, az dolgom...
#2: akkor miért nem írtad le a kérdés alatt, hogy pontosan mi a szitu?
Jól kapizsgálják a többiek, ha papír nélkül ezt elnézik neki, akkor ez csak az Alapítványi iskola lehet... :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!