Ugye normális, hogy ezért szeretnék elmenni?
27 éves srác vagyok, a mostani munkahelyemen 1 éve dolgozom, sajnos nem fogadtak be, bántanak, lenéznek, soha nem hívnak sehova.
Egy meleg koma megrágalmazott azzal, hogy a Planet Romeon a nevében létre hoztam egy kamu profilt. Hozzá teszem, Ő régebben volt fent ezen az oldalon, most persze tagadja.
Feljelentést is tett ellenem, mindenki Őt pártolja.
Ilyenért még nem mondtam fel sehol, hogy nem jövök ki másokkal.
Viszont ez nálam az a határ, amikor el kell mennem az adott helyről.
Viszont zavar vmiért, hogy csak ezért felmondok :(
Lesz itt még más is és az a baj, hogy ha a hatóság is hülye akar lenni akkor bizony akár őrizetbe is tud venni attól függetlenül, hogy én vagyok e az elkövető vagy sem. De a telóm vagy 200 ezret ér, elég kárt okoznak nekem azzal, ha a nyomozás miatt elkobozzák... 2 évig nem látom, akkor meg kb 0 lesz az értéke...
És ki fizeti ki nekem? A nagypofájú kolegák? A bíróság???
A kerdezo is meleg, ha nem lenne egyertelmu.
Mondjal fel, igy lesz a legjobb!
13.!
Nem vagyok meleg!
Azert gondolom, mert heterok nem tudjak, h a meleg oldalaknak mi a neve... -->Planet Romeo
Tovabba nem eletszeru, h valakit csak egy ilyen miatt feljelentsen valakit, mint ahogy az sem, h ezert 2 evre visszatartanak a telefonjat.
Valamint az sem eletszeru, (cdak a gyavaknak), h nem allnak ki magukert, foleg, ha hamisan vannak vadolva...
#16-os es #17-es is te vagy kerdezo?!
18. Onnan tudom az oldal nevét, hogy korábban beszélgettem a sráccal, mondta, hogy régebben fent volt ott. + Láttam a képernyőmentéseket az állításáról.
De, képzeld, bementem a vezetőséghez mikor megtudtam, azt mondták, hogy lexarják, ha kiderül, hogy én vtam, kirúgnak...
Ő is bement, Ő azt a tanácsot kapta, hogy menjen be a rendőrségre, be is ment...
Megkérdeztem a büntető peres ügyvédem, aki szinte a rendőrségen dolgozik, Ő mondta, hogy van ügy... ez a személy hozzá teszem már cégtől független a történetben...
A kolegáknak mondtam, hogy nem én vtam, fenyegetőznek azzal, hogy majd ip alapján bemérnek... én pontosan tudom, hogy ilyen nincs, csak úgy tudnak ilyesmit lenyomozni, hogy zaklatás magánindítványra üldözendő, abban meg kell nevezni a feltételezett tettest aki, sztük én vagyok.
Ilyenkor csinálja azt a hatóság, hogy házkutatást tart, informatikai eszközöket lefoglalja majd szakértővel megnézeti. Ez viszont eltarthat 2 évig, mire egy szakértő átnézi.
Sajnos van ilyen, Bírósághoz ez valóban édes kevés, de addig a rendőrség igen is meghurcoltathat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!