Normálisak a szüleim, hogy most akarnak elmenni Hévízre?
Szombat-vasárnap lennénk ott négyen.
16 éves vagyok, nem akarok menni, félek, hogy elkapom a koronavírust. Alapból folyton felsőlégúti problémáim vannak, mert sokszor be van gyulladva a mandulám.
Nem normálisak, komolyan mondom.
Inkabb most menjenek amikor meg alig lesznek (feltetelezem), mint kesobb, amikor mar mindenki nekibatorodik.
Ha annyira felsz, nem maradhatsz otthon a hetvegere?
Nem gondolod, hogy túlizgulod? 16 éves vagy. Ez a vírus már többé nem fog eltűnni, olyan lesz, mint a sima influenza, majd mindenki elunja és hozzá szokik. Vagy te mostantól már csak a lakásban fogsz élni?
Meg addig örülj, amíg csak felsőléguti bajaid vannak, alsó légutival lennél xarban. Vetesd ki a mandulád. Nekem gócpont volt, ráment a vesémre. Hidd el, sokkal jobb lesz utána az egészséged.
Jajj mert csak úgy kiveszik mindenkinek a manduláját mi?
Egyébként meg mi az, hogy örüljek, amíg csak felsőlégúti bajaim vannak? Állj már le, nem tudsz róla semmit, hogy mennyire feldagad és hogy fáj!
Szerintem igen.
Neked nem kötelező menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!