Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Így elmenni nyaralásra,...

Így elmenni nyaralásra, normális az ilyen?

Figyelt kérdés

A család egy része elutazott egy hétre külföldre, Anya, húgom, neki az unokanővére, a barátjukat is elhívták, nemrég felhívott anyu hogy mi újság velünk stb, de hallottam a hangján hogy hiába van ott buli, valami probléma van, aztán mondta hogy úgy jött el tesóm (barátja) hogy már előtte 2 héttel is levesbe voltak, amit mostanáig sem sikerült rendezni, ennek ellenére a köcsögje nem szólt hogy bocs de nem jön, mert akkor a pénzt kifizetjük neki és valamelyik gyereket betesszük a helyére gyorsan.

Már két mondat után rögtön felidegesítettem magam de még azzal is szembesülnöm kellett hogy ruhán kívül mást nem vitt magával.... konkrétan meg van lőve ott kint pénz nélkül, este mindenki ment valahova, csak Ő maradt otthon, mert anyám csak ad neki enni jó indulattal, de nem fog finanszírozni ezen felül még egy ellátást. Már gondolatban ott voltam hogy oda hívom a telefonhoz és elbeszélgetek vele, hogy közel 10 ember pihenését ne vágja tönkre, mert akkor ne várja meg hogy hazaérjen.

Semmi nem érdekli, inkább alszik meg fekszik, próbáltak javítani a helyzeten de egy sört nem hajlandó meginni, pedig már nem a pénzről van szó csak ne legyen fos hangulat.

Tesómra is haragszok nagyon, vele nem is beszéltem mert csak összekapnánk rajta de megfogom kérdezni hogy előtte 2 hétig mit csinált, hogy nem szólt erről?

25F

2017. aug. 2. 11:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Ebben a sztoriban anyádék épp annyira hülyék, mint a tesód párja. Ha annyira sz.ar vele együtt lenni egy helyiségben, akkor minek vannak ott? Egy nyaraláson az ember úgyis vagy vízparton döglik vagy várost néz vagy mit tudom én, nem a szállodai szobában ül egész nap! Fogják magukat, menjenek el, élvezzék a hetet, a tesód barátja meg had maradjon egyedül a szállodában, ha ő nem akar menni sehova, nem akar csinálni semmit. Esténként meg amikor visszamennek a szállásra, úgyis csak letusolnak aztán mennek aludni, szóval akkor se zavar semmi vizet az illető.

Nem látom, mi itt a probléma? Nem kell egymás szájában lenni egész nap és minden meg van oldva.

2017. aug. 2. 11:56
 2/2 A kérdező kommentje:

Ez mind megoldható lenne 300m2-en két szintes épületben, de egy szobában ahol legalább 3-an laknak, ott nem nagyon lehet ilyenről beszélni.

Mivel a helyzet nem teszi lehetővé az elkülönülést, ezért probléma is van belőle.

2017. aug. 2. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!