Mit csináljak szerintetek?
Figyelt kérdés
Voltam ma orvosnál, de amint leszálltam a közlekedési járműről, a főnökömet tekintettem meg, aki nem ide valósi. Tudja, hogy szorgalmas vagyok, de ha véleményt kell formálni, akkor évek múlva lesz reális megközelítés az adott ügy érdekében. Mit csináljak? Nem is tetszik, nem akarom, hogy kövessen.2022. ápr. 2. 21:56
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs bizalom kettőnk között, hiába tudja, hogy szorgalmas vagyok, hagyja azt, hogy negatívan ítéljenek meg, aztán hiába mondom már évek óta a javaslatokat, véleményem, nem vesz semmibe.
2022. ápr. 2. 22:02
4/6 anonim válasza:
Erre vered ki, hogy mindig se eleje se vége baromságokat írsz ki?
Nesze: Az a különbség a krokodil, hogy minél hosszabb, annál zöld. Valamint a zsiráf úgy magas, ahogy a villamos hosszában sárga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!