Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik a legstresszesebb...

Melyik a legstresszesebb munka és melyik a legnyugisabb?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 2. 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:
29%

legstresszesebb: tanár

legnyugodtabb: mozdonyvezető

2022. ápr. 2. 10:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt tudom mondani általánosságban, hogy minden olyan munka lehet stresszes, amikor például (mások miatt) kell a határidő miatt idegeskedni, míg ha önállóan dolgoztál volna, addigra régesrégen megcsináltad volna.
2022. ápr. 2. 11:00
 3/10 anonim ***** válasza:
39%

Legstresszesebbnek én is a pedagógust írnám, vagy az üzleti kiszolgálót.

Legnyugisabbnak a home office-ból végezhető munkát tartom.

2022. ápr. 2. 11:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Legstresszesebbek számomra azok a munkák, ahol a legnagyobb a felelősség. Mondjuk légiirányítónak, sebésznek lenni elég stresszes lehet, utóbbiaknál gondolom nem véletlen, hogy minden 2. alkoholista.

Legnyugisabb: temető melletti virágkötő saját vállalkozásban szerintem elég nyugis lehet.

2022. ápr. 2. 11:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Stresszes bármi lehet ha idióta az ügyfél vagy a munkatársak. Szerintem inkább a felelőség ami alapján meglehet különböztetni az állásokat. Nálunk pl. az ügyfelek személyes adatainak felhasználása okozhat gondokat, elég ha az adatbázisban megnyitok egy olyan embernek az oldalát aki nem ügyfelem.. Ilyen esetben ha kiderül akár bírósági ügy is lehet belőle. Gyámügyön dolgozom. Szóval szerintem azok az állások ahol komoly következményei lehetnek a hibáknak.
2022. ápr. 2. 11:45
 6/10 anonim ***** válasza:
37%
Én a legnyugisabbnak a postát,kormányablakot jelölnem. Bármilyen sok ember is van, ők akkor ugyanazzal a monoton csigatempoval dolgoznak
2022. ápr. 2. 11:53
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

Legstresszesebbnek megjelölném a telemarketingest, akiknek hideg hívásokkal kell mindenféle telefonszámot felhívniuk, kéretlenűl termékeket kínálgatva mindenkinek. Ahogy hallottam komoly dühkezelő tréningek is vannak ott és baromi sok a kilépő.

Legnyugisabb talán éjjeliőr olyan telephelyen ahol jó a közbiztonság, esetleg erdész, vagy olyan fajta kézműves / alkotóművész akik otthon vagy saját stúdióban dolgoznak.

2022. ápr. 2. 13:07
 8/10 anonim ***** válasza:
83%
Legnyugisabbak szerintem a postai kézbesítő, az a MÁVos aki egész nap a bakterházban alszik, virágkötő, tésztaszaggató, ilyesmik :) Akik ezeket a szakmákat végzik, nem stresstelnek, cserébe olyan keveset keresnek hogy a fizetésükből szinte éhen halnak - igaz, legalább nyugodtan tehetik. A legstresszesebb melók szerintem is azok ahol nagy a felelősség. Őket általában szépen megfizetik, viszont nem mindenki tudná csinálni amit ők. Ők olyan képességeket is birtokolnak amit szinte nem is lehet tanulni, vagy csak hosszú évek alatt
2022. ápr. 2. 13:39
 9/10 after stroke ***** válasza:
100%

Stressze pl az ügyfélszolgálatos.

[link]

Nyugis egy MEO-s.

2022. ápr. 3. 13:11
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
A MEO az cégtől függ. Van ahol nyugis, és van ahol nem.
2022. ápr. 3. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!