Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Amennyiben az eredeti szakmámb...

Amennyiben az eredeti szakmámban tönkretették a hírnevem, egy másik területen még lehetek sikeres?

Figyelt kérdés
Vagy elástam magam a munka világában?

2022. márc. 30. 10:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Elég homályosan fogalmaz a kérdező.....

Egy jól dolgozó ember (akár közalkalmazott) hírnevét nem lehet csinált ügyekkel tönkretenni...

2022. márc. 30. 15:58
 22/28 anonim ***** válasza:
#19: 10pont!
2022. márc. 30. 15:59
 23/28 anonim ***** válasza:

A kérdezö vagy képtelen egy kérdésre értelmes választ adni, vagy azért homályoskodik, mert különben kiderülne, hogy ö volt az, akivel gond volt, nem mások a hibásak.

De mindkét esetben jobb, ha nem rontja a levegöt olyan helyen, ahol másoknak kárt tud okozni!

2022. márc. 30. 16:04
 24/28 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hitványnak vagy életképtelennek tűnök, de az utolsó válaszolók pedig az én szememben naivak. Sokan elismerték a munkám, nyilván nem mindenki. Pont ezért találtak ki úton-útfélen dolgokat a személyemről, csak egy részét hallottam vissza, igyekeztek lejáratni. Ez csak a saját történetem, nem kell komolyan venni. Viszont számtalan esetet hallottam már a közalkalmazotti szférában. Utánanyúlnak az embernek, hogy milyen rossz munkaerő, csak bosszúból, a ténylegesen semmirekellő dolgozókat pedig istenítik. Egy korábbi munkáltatóm mesélte, hogy van, akivel kapcsolatban nem teheti meg, hogy negatívan nyilatkozzon, mert valakinek a valakije.
2022. márc. 30. 16:22
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Blablabla.
2022. márc. 30. 16:27
 26/28 A kérdező kommentje:
Mindenesetre köszönöm a válaszod. Ez is sokatmondó, árulkodó, ahogyan néhányan reagáltak. Pont ezért tettem fel a kérdést. Nem egyszerű újrakezdeni, de talán nem lehetetlen. Nyilván az ember levonja a tanulságokat, ahogyan próbálom.
2022. márc. 30. 16:37
 27/28 anonim ***** válasza:
Igen, teljes mértékben llehetsz még sikeres.
2022. márc. 30. 19:46
 28/28 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy mennyire vagy ismert, és mi számít neked sikernek. Pl. Harvey Weinsteinként elég nehéz lenne a csúcsra törni bárkinek - tudom, ez sarkos példa.

Munkát biztos tudsz találni akkor is.

2022. ápr. 1. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!