Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Amennyiben az eredeti szakmámb...

Amennyiben az eredeti szakmámban tönkretették a hírnevem, egy másik területen még lehetek sikeres?

Figyelt kérdés
Vagy elástam magam a munka világában?

2022. márc. 30. 10:04
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Közalkalmazott voltam.
2022. márc. 30. 13:50
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha sikkasztottál, akkor nem hiszem, hogy olyan helyre kellene menned, ahol erkölcsit kérnek :D és ha elfogadsz 1 tippet, akkor más országrészbe is költözöl, mert a pletyka elér.

Ha csak egy nevenincs senki voltál, akkor még talán van rá lehetőség, hogy a városodban boldogulj. A bukó ott van, ha felhívják a volt munkahelyedet, hogy mi a véleményük rólad.

2022. márc. 30. 14:21
 13/28 A kérdező kommentje:
Tiszta az erkölcsi bizonyítványom, nem sikkasztottam. És igen,a bukótól tartok, mert a pletyka, a hír egy másik szakterületre is odaér.
2022. márc. 30. 14:26
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogy mit követtél el ami problematikus.
2022. márc. 30. 14:42
 15/28 anonim ***** válasza:

#7 igen, egy fiatal nő halt meg mert elcseszett egy műtétet, utána nem foglalkozott vele, majd miután meghalt megprobalta eltusolni.

Kőműves mellett, ilyesmik.

2022. márc. 30. 15:03
 16/28 anonim ***** válasza:
91%
Közalkamazottként nem tudom, MILYEN szakmád volt, ahol egyáltalán LEHET hírneved, de ha te voltál a hibás, akkor nem értem a kérdésedet.
2022. márc. 30. 15:04
 17/28 anonim ***** válasza:
Ismerek olyan szintén eü dolgozót is aki az előző munkahelyén szintén gondatlansagbol megölt egy embert. Legalábbis azt írta az újság. Aztán gondolom mégis csak felmenthették mert egy másik városban kapott munkát szintén az eüben és ott erkölcsi bizonyítvány nélkül nem lehet dolgozni. De abban a városban ahol történt az eset még évek múlva is tudta mindenki ezt róla.
2022. márc. 30. 15:06
 18/28 A kérdező kommentje:
A hírnévnek is van több jelentése, árnyalata. Kis beosztásban voltam. Nyilván mindenki hibázhat, hibázik, de nem mindegy, hogy felnagyítják vagy kitalálnak még valami körítést, hogy a másikat befeketítsék.
2022. márc. 30. 15:11
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Na kérdező, ha te ugyanígy dolgoztál mint ahogy itt válaszolgatsz, hogy tulajdonképpen semmit nem árulsz el csak semmitmondó dolgokat irogatsz, tehát ha ilyen hitvány, látszat módon dolgoztál, akkor mehetsz te bárhova és bármilyen munkakörbe, ott akkor is probléma lesz veled.

Borítékolható.

2022. márc. 30. 15:57
 20/28 anonim ***** válasza:
+ jobb is hogy közalkalmazott voltál, multidőben, így több kárt talán már nem okozol.
2022. márc. 30. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!