Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Addig piszkáltuk az egyik...

Addig piszkáltuk az egyik kollégámat, ameddig fel nem mondott, most nekünk kéne átvenni a munkakörét, de nem tudjuk. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Azért piszkáltuk, mert 174 centis és nagyon alacsony, nem piszkáltuk gyakran, de azért rendszeresen.

Közben elkezdett munkát keresni, és felvették máshova több pénzért, és hangüzenetben felvette ahogyan piszkáljuk, és ezért erre hivatkozva azonnali hatállyal távozott. Most nekünk kéne átvenni a munkakörét, de fogalmunk sincs mit, hogyan csinált, és egyáltalán hogyan csinált meg ennyi munkát ilyen határidőkkel.

2022. márc. 29. 08:55
1 2 3 4 5
 11/42 Morzsi007 ***** válasza:
85%

Én 161 cm magasa vagyok, engem, akkor valószínűleg elvertek volna minden nap.

Kamu szagú a dolog, ha nem, akkor mit vársz. Seggfejeknek kellene a segítség vagy mi?

2022. márc. 29. 09:30
 12/42 anonim ***** válasza:
88%
Nyilvánvalóan kamu.
2022. márc. 29. 09:30
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

És mégis mit tehet arról, hogy milyen magas? Én 40 centivel vagyok alacsonyabb a főnökömnél (ő magas férfi, én alacsony nő), baráti viccelődésnek van helye, de a módszeres bullyingnak nem.

El lehet gondolkodni, hogy mennyire vagytok értelmes felnőtt emberek... Közben pedig dolgozzatok, megérdemlitek a túlórát, remélhetőleg emelést nem kaptok a nehezebb feladat mellé. A másik lehetőség, hogy ordas kamu az egész.

2022. márc. 29. 09:31
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyetek? Igazából semmit sem kell, csak élvezzétek a munkátok gyümölcsét. Megérdemlitek, derekesen megdolgoztatok érte. További kellemes szopást.
2022. márc. 29. 09:32
 15/42 Shaddark ***** válasza:
100%

"Én 161 cm magas vagyok, engem akkor valószínűleg elvertek volna minden nap."

:)))

2022. márc. 29. 09:34
 16/42 qkker1 ***** válasza:
100%
Jól megszoptátok -persze, ha nem kamu-, de meg is érdemlitek.
2022. márc. 29. 09:34
 17/42 anonim ***** válasza:
95%
Lehet, hogy kamu, de én azért jót nevettem rajta.
2022. márc. 29. 09:36
 18/42 anonim ***** válasza:
89%
Te gec.i mégis van időd ide kiírni...
2022. márc. 29. 10:10
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg ez kamu.

Ha viszont igaz: Velem ugyanezt csinálták multinál, a bűnöm az volt, hogy az osztályon csak nekem volt szakmai diplomám (nem pénzért vett büfé szakos). Fél év alatt kipiszkáltak, utána (visszahallottam mástól), ment a rinya, hogy túlórázni kell, stb...stb... (Igaz, ott a főnöknő példát statuált, nem vett fel a helyemre senkit direkt. Amikor felmondtam, négyszemközt annyit mondott nekem, hogy "Tudtam, hogy EZEK között nem fogsz megmaradni." )

2022. márc. 29. 11:01
 20/42 anonim ***** válasza:
96%

Akkor engem is lehetne, mert csak 161 cm vagyok,a párom pedig 165-168.

A kollégáim nagy része se valami hű de magas.

Amúgy szégyelljètek magatokat.

Komolyan ilyenèrt szekàltatok valakit?Ha nem kamu kérdés, akkor ez undorító...

Most meg itt nyígsz?

Tudod, létezik olyan,hogy karma.

Nem tudlak sajnálni, pedig én roppant toleráns és türelmes embernek tartom magam.😉

2022. márc. 29. 11:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!