Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Addig piszkáltuk az egyik...

Addig piszkáltuk az egyik kollégámat, ameddig fel nem mondott, most nekünk kéne átvenni a munkakörét, de nem tudjuk. Mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Azért piszkáltuk, mert 174 centis és nagyon alacsony, nem piszkáltuk gyakran, de azért rendszeresen.

Közben elkezdett munkát keresni, és felvették máshova több pénzért, és hangüzenetben felvette ahogyan piszkáljuk, és ezért erre hivatkozva azonnali hatállyal távozott. Most nekünk kéne átvenni a munkakörét, de fogalmunk sincs mit, hogyan csinált, és egyáltalán hogyan csinált meg ennyi munkát ilyen határidőkkel.

2022. márc. 29. 08:55
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
63%

Hihetetlen, hogy ennyien bevették ezt a kamu sztorit :o

Emberek gondolkozzatok már, mielőtt írtok valamit...

2022. márc. 29. 23:00
 32/42 anonim ***** válasza:
88%
A konkrét sztori szerintem is kamu, de a szitu nem. Sajnos nem ritkán előfordul.
2022. márc. 30. 06:58
 33/42 anonim ***** válasza:
70%
Az nem fordul elő, hogy egy főnök amatőrökre bíz egy komoly szakmunkát.
2022. márc. 30. 08:03
 34/42 Shaddark ***** válasza:
46%

Hát, ha olcsóbb...

Éb sokszor látok olyat, hogy gyakorlatilag "a meggyújtott húszezressel keresik az elgurult 100 forintost".

Kiválasztják az olcsóbb megoldás, majd ráfizetnek erre-arra még miután elkészült, és kapnak egy olyan megoldást, ami hol működik hol nem és 1 év alatt már háromszor annyiba került mint a drágább.

A tapasztalatom az, hogy nem hogy előfordul, de ha olcsóbb akkor szinte mindig ezt választják. Aztán majd lesz valami, bevállalta, onnantól az övé a felelősség, nem a főnöké.

2022. márc. 30. 12:01
 35/42 anonim ***** válasza:
64%
33 akkor te még ne dolgztál vidéken
2022. márc. 30. 12:05
 36/42 Shaddark ***** válasza:
23%
Vidékebben nem is dolgozhatnék :)))
2022. márc. 30. 12:09
 37/42 anonim ***** válasza:
46%
akkor egy kis eldugott putri falusi helyen ahol mindenn trkköznek így írom. Sajnos vannak iylenek nem egy helyen tapasztaltam már.
2022. márc. 30. 12:10
 38/42 anonim ***** válasza:
amúgy az előtted lévőnek írtam
2022. márc. 30. 12:11
 39/42 Shaddark ***** válasza:

Igazából megyeszékhely.

De szerintem ez inkább vezető függő, semmint hely.

Mondjuk nem is értem, hogyan kötődhet egy ilyen téma helyhez, szerintem van ilyen Pesten is meg falvakban is.

Ahogyan volt olyan vezető is nálunk aki pályakezdő volt, volt aki külföldről jött és olyan is aki multicégnél országos hírnévre tett szert, ezért mindenki ismerte az országban.

Ugyanannál a cégnél ugyanabban a városban.

2022. márc. 30. 12:13
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Titeket meg ki lenne rúgni a mobbing miatt. Infantilis, primitív, sivár lelki szint az, amikor valaki olyan dologgal heccelődik, amire a másiknak nincs ráhatása. Ráadásul ez nem is alacsony, inkább átlagos.
2022. szept. 30. 16:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!