Szólhatnak érte? Az első héten egyik nap nem tudok majd menni..
Figyelt kérdés
A betanulasi héten egyik nap(het utolsó napján) nem fogok tudni menni beiratkozom egy tanfolyamra az lesz az utolsó nap. Szóvá tehetik, egyáltalán el tudnak engedni? (szabadság)#szabadság #Betanulás alatt
2022. márc. 27. 11:47
1/10 anonim válasza:
Egy egész nap kell a beiratkozásra? Jobb lenne, ha csak a mindenképpen szükséges 1-2 órára kéretőznél el. De azt is minél előbb jelezd nekik.
2/10 anonim válasza:
Az elején nemigen tolerálnak ilyesmit új munkahelyen.
3/10 A kérdező kommentje:
Tanfolyam utolsó napja..
2022. márc. 27. 11:56
4/10 anonim válasza:
A felvételi interjún kell az ilyenekről szólni. Eddig még minden munkahelyemen elengedtek az addigra befizetett 1 hetes nyaralásra próbaidő alatt is. Időben szóltam, és úgy vettek fel, hogy ezekben a szabadságokban megegyeztünk.
5/10 anonim válasza:
A beiratkozást a legtöbb helyen lehet online is csinálni, vagy megbízol valakit magad helyett, aki leadja a papírokat.
De egy iylen beioratkozás jó esetben max. fél óra, ezért egész napra eltünni nem igazán indokolt.
Ha próbaidö alatt vagy, akkor jó eséllyel nem tartanak meg, ha már egy héten belül hiányzol, lényegében ok nélkül, a munkahelynek ugyanis lényegtelen, hogy a szabadidödben mit csinálsz.
6/10 A kérdező kommentje:
Elnézést rosszul írtam :a tanfolyam utolsó napját fogja érinteni, es akkor eleve rövidebb a midő. Az interjún még nem tudtam.. Most döntő el, a munkához kell.
2022. márc. 27. 12:20
7/10 anonim válasza:
Valószínűleg nem csinálnak ebből ügyet ha megbeszéled azzal aki a batanítást végzi vagy a közvetlen főnököddel.
8/10 anonim válasza:
Elengednek ha normalisak, nem valami suttyo hely. Nekem nem volt ilyesmibol problema. Nyilvan hetfon szolj, ne a het vege fele.
9/10 anonim válasza:
Van x nap szabadságod a héten, azt kiheveted. Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!