Mit tegyek ha az utóbbi időben nem találok olyan munkahelyet, ahol érdemes lenne megmaradni próbaidő utánra is?
Figyelt kérdés
Gépészmérnök végzettségem van, így az ezzel betölthető munkáim voltak eddig. Volt egy hely, ahol már majdnem 2 éve voltam és a mai napig is ott lennék, ha 2020-ban a covid miatt nem szűnt volna meg.
Azóta viszont volt 3 munkahelyem is, de max fél évet bírtam ki, valahol 1 nap után azt mondtam, hogy viszlát.
A munkahelyek lettek rosszabbak 2020 eleje óta, vagy mi történt? Ti mit tennétek?
2022. márc. 21. 15:47
21/21 A kérdező kommentje:
Én amúgy Pest megyében keresek. Van sok állás, de amire érdemes bemenni az baromi kevés...
2022. máj. 6. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!