Tapasztaltátok már a fojtogató munkaerőhiányt?
Figyelt kérdés
Legalábbis a propaganda szerint.2022. márc. 19. 21:18
13/33 anonim válasza:
Annyira van munkaerőhiány, hogy én nem találtam munkát informatikai végzettséggel Budapesten.
15/33 A kérdező kommentje:
13-as! Végül találtál?
2022. márc. 19. 23:34
16/33 Miss Endzsi válasza:
Lassan fél éve nincs munkám, el tudok menni feketén a szőlőben és ennyi, értelmét se érzem már az egyetemnek, ha egy Aldiba sem hívnak be, hogy fognak majd szakterületre felvenni. Lassan kiütök az összes lehetőségről a városban, ugyanazok a pozíciók vannak felrakva állásoldalakon, amikre már mind jelentkeztem, 130 helyre. De ezt is felhasználom, hajt előre, hogy inkább vállalkozó legyek, és foglalkozhassak azzal egyszer, amit igazán szeretnék.
17/33 anonim válasza:
15-ös Igen találtam, de nem a szakmámban, protekcióval. De legalább nem szakadok bele a munkába. A következő úticélom külföld lesz.
18/33 anonim válasza:
Igen, mi több pozícióra sem találunk embert mert aki ért hozzá az már rég nyugaton dolgozik.
Olyanból van egy rakat jelentkező aki egy mondatot sem bír rendesen leírni de velük nem sokra megyünk mert nem tudják ellátni a munkát.
19/33 A kérdező kommentje:
Milyen pozíciókba kerestek dolgozókat?
2022. márc. 20. 01:09
20/33 anonim válasza:
Senior angolul beszélő bérszámfejtő. Sehol senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!