"Munkahelyi szexért" milyen szankciók járhatnak ? Kirúgás vagy akár rendőrségi ügy is ?
A munkatársam egy női kollégával a szertárban szeretkezett és a műszakvezető rajta kapta őket.
Ez volt pénteken.
Azóta beszéltem vele, de vagy nem tud semmit, vagy nem akart mondani semmit, de az a helyzet, hogy amellett, hogy elég jól kijöttünk évek óta, rajta kívül még egy munkatársunk van aki ilyen jól el tudja látni a munkahelyi (!)feladatait...
Ha kirúgják (ami valószínű, bár nem tudom, ilyennel még sosem találkoztam, de minden munkaidőben történt) akkor nagy érvágás lesz a cégnek, de továbbá az emberi része is érdekelne, hogy most szerencsétlent akár fel is jelenthetik ?
Igazából se én sem ő nem tudja, hogy mi várható...
Valaki itt járatos ebben, hogy ilyen esetben mire lehet számítani ?
Egyszer engem leszopott az egyik volt barátnőm munkahelyen, vagyis csak félig mert lejárt a szünet, kamera látta, és ki is rúgtak minket...hála isten amúgy is szar meló volt.
Amúgy szerintem nem fogják őket kirúgni ez miatt ezt leszamítva, max megdorgálják őket.
Mert most azon kattog, hogy közszemérem sértés vagy ilyesmi.
De ha már ketten mondjátok, hogy nem lesz baj, akkor talán tényleg nem lesz...
Munkaidőben?
Bérmegvonás, kirúgás.
Polgári per viszont esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!