Rendőrként a határon kell dolgozni?
Több ismerősömtől is hallottam, hogy ki akarták rakni őket a határra ezért ott hagyták a munkájukat. Vagy volt olyan ismerősük aki ezért hagyta ott a rendőrséget.
Nyilván nem küldenek ki mindenkit oda, de én most elszeretném végezni a rendészeti sulit, majd a városban dolgozni. De ha kiraknak 2 év suli után a határra én agyfast kapnék. :D
Mennyire van ez a dolog életben? Legalább csak az emberek egy kis részét helyezik oda? Tud róla valaki valamit?
Attól függ hol van emberhiány.
Ha kevés rendőr van a határon, akkor oda kell menni.
Ha pesten van kevés ember, akkor minden vidéki embert felvezényelnek pestre.
Aláírod a szerződést, hogy akár az ország túlsó felébe is rakhatnak. Ha ez nem tetszik, nem jelentkezel suliba, ennyi. Ezzel kezdik felvételin...
Szeretnék Budapesten vagy Debrecenben foglalkozni vele, de ez így, hogy elkélne utazni ki tudja hova olyan mintha nem nagyon lehetne mellette rendes életem. Nincs letelepedési pont. :/
Hát ez nagyon sajnálatos.
Mondjuk B tervnek maradhat. :D
Köszi a válaszokat
Ha nagyon jó tanuló vagy, évfolyamelső (4,8 körüli átlaggal), akkor az országos rendőrfőkapitány évente pár embernek engedélyezni szokta azt a helyet, ahol a tanuló szeretne szolgálatot ellátni. (Persze, ha nincs már teljesen csordultig tele az adott őrs\kapitanysag).
Szóval nem lehetetlen, engem is emiatt akartak lebeszélni, mert ha 400 km-rel arrébb akarnak rakni, akkor családostul, lakásostul költözni kellene.
De mivel jó az átlagom, bízom benne, hogy idén vagy jövőre az itt lévő kapitányságra osztanak be. :) Majd kiderül.
Egyik régi osztálytársam is ezt mondta és sikerült is neki elérni azt a magas pontszámot és ennek ellenére is a határra akarták berakni. Ő is otthagyta így lényegében pocsékba ment az az idő neki :(
Remélem neked engedélyezik azért. Én nem tudnék 4,8 as átlagot produkálni max olyan 3-mas felett valamennyivel szerintem :D.
Áh csak ne lenne ilyen hosszú az iskola. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!