Egy főnök tekintélye csorbulna ha egyszer beismerné hogy ő hibázott és nem másra kenné a saját hülyeségét? Vagy szükséges a tévedhetetlenség mítosza?
Ha nyíltan kiállna az emberei elé, és elmondaná hogy X dolgot rosszil mért fel, rossz döntést hozott, hibázott, ő sem tévedhetetlen és ezért VÁLLALNÁ Is a felelősséget-és nem másra kenné a saját hibáját-ezel csorbulna a tekintélye?
Vagy szükséges a tévedhetetlenség mítosza? Hogy ő csak JÓL tudhat valamit, nem tévedhet max az emberek a hülye dolgozók nem hajtják végre amit mond és ő mint az elegáns idegen mossa kezeit....
Nagyot nőne a szememben mint főnök és mint ember, ezután jobban megbíznék benne.
A dolgozó nem hülye, elöbb utobb kiderül, ki hibázott és egy olyan, aki tekintélyét hazugságok, sumákok árán is védi, nem hiteles a szememben. Szar embernek tartom és annak is állitom be mindenhol.
Egyébként azzal van baj, aki hisz efféle ostoba mítoszokban. A főnök is csak ember és mint ilyen, ö is tévedhet.
"Ő a főnök.. neki nem kell beismernie semmit. Te meg (már bocs) de egy senki vagy hozzá képest,"
Mondjuk tán a kérdést el kéne olvasni mert nem ez volt a kérdés.
és nem vagyok senki hozzá képest, ugyanolyan zokni jaba az is mint én se jobb se rosszabb. Ugyanúgy büdöset szarik és ugyanúgy a férgek zabáljék majd fel mint engem. mibne különb az? mert lóg egy tábla a nyakában hogy "főnök"? Ugyan.
"Egyébként azzal van baj, aki hisz efféle ostoba mítoszokban“
ezt a mítoszt főleg a főnökök terjeszti magukról. A hátuk mögött meg köpök egyet utánuk.
Ne viccelj már, lasszóval kell fogniuk a dolgozót! :D
Tudod, a főnök a dolgozók nélkül egy senki.
Na persze nem muszáj alkalmazott senkiket dolgoztatni. Egyedül is lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!