Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szégyelje magát az, aki 24...

Szégyelje magát az, aki 24 évesen még nem dolgozott?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy mondjuk okj szakmát tanul.

2022. márc. 10. 00:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

szerintem ezért ne

hogy nem tudja helyesen leírni, hogy szégyell, azért már inkább...

2022. márc. 10. 11:07
 12/14 anonim ***** válasza:
37%
Elég gáz, nekem 24 évesen már mesterdiplomam is megvolt, mégis 18 éves koromtól dolgoztam, kezdetben gyakornokként, majd főállásban. Sőt már középsuli alatt is dolgoztam nyaranta. Szerintem gáz a szüleidet lehúzni pénzzel, még ha gazdagok is
2022. márc. 10. 17:45
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
Ne szégyelld emiatt magad, de igyekezz rajta változtatni. Ha az én gyerekem lennél, akkor biztos hogy elküldtelek volna dolgozni, legalább részmunkaidőben. Nem is a pénz miatt, hanem hogy ne maradj gyerekszerepben ennyi idősen.
2022. márc. 10. 18:44
 14/14 anonim ***** válasza:
53%

Ne szégyeldd magad, sokkal fontosabb a tanulás. Meg hogy utána olyan szakmában legyél, ahol idővel tudsz több pénzt keresni.

Például, a 10 éves takarítási tapasztalattal rendelkező takarító nem lesz senior takarító bruttó 950 ért.

2022. márc. 11. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!