Szégyelje magát az, aki 24 évesen még nem dolgozott?
Nincs ebben semmi gáz.
Nem mindegy, hogy valaki céltalanul tesped otthon 24 éves koráig mire a szülei kirúgdossák aztán elmegy sepregetni (mert ez elég gáz)
Vagy mondjuk aktív életet él, vannak céljai, de a tanulás nem biztosít lehetőséget dolgozni, illetve meg is teheti, hogy ne dolgozzon. (ez nem szégyen)
Egyébként a diákmunkáknak nem sok értelme van, ilyen diákszövetségen belül kétszer jelentkeztem. Először egy összeszerelő üzembe amely arra volt jó, hogy a tapasztalt munkavállalók minket csicskáztattak.
Másodjára pedig valami gyerektáborba kerültem ki ahol meg a szervezők elvárták tőlünk, hogy tanítsuk meg varrni a gyerekeket fiú létünkre. De sorolhatnám mennyi baromságot vártak még ott el, szóval onnan el is toltam a biciklit a második nap.
Azután diákmunkát többet nem vállaltam, hanem elmentem egy céghez ahol napi bejelentéssel dolgoztam. Havi nettó 140.000 kp-ba plusz néha ha jó lelkű volt a főnök kaptál plusz pénzt is (ez nem igényelt végzettséget).
A munkalégkör sokkal jobb volt, senki nem csicskáztatott, nem is vártak el sokat, a kollégák is jófejek voltak.
Szóval a diákmunkának nincs semmi értelme, aki megteheti az ne menjen.
Ha nem teheti meg akkor én azt ajánlom próbáljon másképp munkát keresni. (bár ahhoz be kell tölteni a 18-at)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!