Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan szokjam meg gyorsabban...

Hogyan szokjam meg gyorsabban a fizikai munkát?

Figyelt kérdés

Mai volt az első napom az új munkahelyemen, itt 2 hónapig fogok dolgozni. Nehéz dobozokat pakolok, emelek. Szekrényeket emelünk, egész nap állunk, tolunk dolgokat. Számomra nagyon nehéz, alig bírtam ki a mai napot, most meg úgy fáj a lábam, hogy legszívesebben véget vetnék az életemnek. Sosem volt ilyen intenzív fizikai jelenlétem életemben 8 órán át. És még 2 hónapig muszáj itt lennem... 130kg vagyok, de az mind háj és sajnos egész életemben csak ültem, semmit nem mozogtam.

Szerintetek mennyi idő, amíg megszokom? Lehet ezen gyorsítani?

2022. márc. 7. 21:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
mizu?
2022. szept. 14. 22:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Meglett a gyakorlat és vele a diploma is. Már "szellemi" munkát dolgozom 2 hónapja, de meg akarok tőle halni.
2022. szept. 14. 22:19
 13/17 anonim ***** válasza:
legaább a szron túl vagy.
2022. szept. 14. 22:23
 14/17 A kérdező kommentje:
Hát... Legalább 2 körül mindig végeztem a gyakorlat utolsó 5 hetében. Most 17:30 előtt ki sem logolhatok...
2022. szept. 14. 22:26
 15/17 anonim ***** válasza:
keress másik helyet .
2022. szept. 14. 22:27
 16/17 A kérdező kommentje:
Eh... Mindenhol szarul érezném magam mert most benne vagyok a valóságtagadó és r/antiwork fázisomba. Ez sajnos évekig is elhúzódhat.
2022. szept. 14. 22:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Az r/antiwork az nem rossz,de ez nem ment fel az alól hogy fogynod kéne.

Én is bent vagyok.

De gondolom te se érzed magad túl jól így.

2022. szept. 15. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!