Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan szokjam meg gyorsabban...

Hogyan szokjam meg gyorsabban a fizikai munkát?

Figyelt kérdés

Mai volt az első napom az új munkahelyemen, itt 2 hónapig fogok dolgozni. Nehéz dobozokat pakolok, emelek. Szekrényeket emelünk, egész nap állunk, tolunk dolgokat. Számomra nagyon nehéz, alig bírtam ki a mai napot, most meg úgy fáj a lábam, hogy legszívesebben véget vetnék az életemnek. Sosem volt ilyen intenzív fizikai jelenlétem életemben 8 órán át. És még 2 hónapig muszáj itt lennem... 130kg vagyok, de az mind háj és sajnos egész életemben csak ültem, semmit nem mozogtam.

Szerintetek mennyi idő, amíg megszokom? Lehet ezen gyorsítani?

2022. márc. 7. 21:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%

Ugye este nagyon unatkozol?

Pár olvastuk itt pár kérdésedet munka témakörben, ez elég gyengére sikerült.

2022. márc. 7. 21:48
 2/17 A kérdező kommentje:
Tessék?
2022. márc. 7. 21:50
 3/17 anonim ***** válasza:
77%
Válts.
2022. márc. 7. 22:08
 4/17 anonim ***** válasza:
50%
Kettesbe,aztán menjél aludni, mert holnap iskola.
2022. márc. 7. 22:09
 5/17 anonim ***** válasza:
60%
reggel munka előtt melegíts be és nyújts, sokat fog segíteni. Munka után meg masszázs, hideg vizes zuhany.
2022. márc. 7. 22:10
 6/17 anonim ***** válasza:
73%
Tanulj valami szellemi munkát, a legjobb egy diploma. És sűrgősen kezdj fogyokurába.
2022. márc. 8. 07:48
 7/17 A kérdező kommentje:
Pont azért dolgozom ezt, hogy meglegyen a diplomám... Sajnos kötelező szakmai gyakorlat teljesen ingyen.
2022. márc. 8. 17:53
 8/17 anonim ***** válasza:
El vagy kényelmesedve, és ez miatt fizikailag hamar kimerülsz.
2022. márc. 9. 10:33
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen diplomának a feltétele ez. Válts céget, istenem 1-2 hónapról van szó amúgy is. De a szekrénypakolás egy diplomához se kell, panaszold be a céget és menj egy másikhoz.
2022. márc. 9. 12:34
 10/17 A kérdező kommentje:
Ez pont az egyetem informatikai szolgáltató központjának a szakmai gyakorlata mérnökinformatikusoknak. Nem panaszolhatom be az egyetemnek az egyetemet.
2022. márc. 14. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!