Vidéken kevesebb a munkahely, de olcsóbbak az ingatlanok, hova érdemes letelepedni és eldönteni végre az életem?
Keleti régió, határ menti településen élek én és a szüleim.
BP-en laktam egy évet, volt honvágyam nem mondom de anyagilag, egy év alatt 1,5 x annyit tettem félre mint vidéken.
Sok dolgot megengedhettem magamnak amiről korábban csak álmodoztam, pl: kuka lett apám 30 éves Stihle, és lazán meg tudtam venni egy másik stihl-t helyette, közel 200e-ért .
És még sok más dolgot is...
Most vidéken, pedig ismét nem találok munkahelyet... és a 200e forintot se akarják kifizetni 8 órába...
De oda is 10 x túljelentkezés van.
Debrecen környéki vagyok.
200 ezer nettó a fizetésem pótlékokkal együtt, béren kívüli juttatás nincs, nincs adókedvezményem, nehéz fizikai munkát végzek kilenc tíz órában.
Gondolkodtam rajta hogy megyek pestre vagyonőrnek, de ha nincs ismerős felesleges. A fizetés nem több 250 ezertől 240 órában plusz nagy eséllyel még be sem vagy jelentve, a szoba pedig 80 tól kezdődik plusz rezsi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!