Szerintetek jogos, hogy a főnököm szerint rontom a munkamorált azzal, hogy szabik után "rosszkedvűen" szoktam bemenni?
Nagyon vidám vagyok alapból, viszont a szabik után -hiába imádom a munkám- nekem hatalmas törés szokott lenni az első reggel, amikor újra a munkahelyen kell kezdeni. Most telephelyet váltok, és az utolsó napomon pénteken a főnököm azt mondta egyik szeme sír de másik nevet, mert azért valljuk be én rendesen rontottam a munkamorált azzal, hogy a szabijaim után rosszkedvűen jöttem be.
Fél évig dolgoztam ott, kis részekben vettem ki a szabikat 1-2 naponként hogy a hétvégéket meghosszabbítsam, nagyjából 10 ilyen alkalom lehetett, 15 maximum a törvény által előírt hosszúhétvégékkel.
A főnököd ostoba.
Az ember még a pihenés, az élmények hatása alatt van.
Nem biztos, hogy rossz kedved an. Az ember az átállásra, a munkájára koncentrál, hogy jól végezze.
Nem vagy szórakoztató ipar, hogy mindig vigyorogj mindenkire. Az a lényeg, hogy a munkád meglegyen, pontos legyen.
Idióta a főnököd, ne is törődj vele.
Nálunk pont nem érdekel senkit, milyen a kedvem, mikor visszaérek teletömött postafiók vár, mert a helyettesítés, mint olyan nem létezik.
Az előző munkahelyemen a főnök olyan jó fej volt, hogy nyáron 2 hét szabi után mikor mentem, azt mondta, hogy az első nap max. az e-maileket olvassam el, de mindent elintéztek. Kérdeztem tőle ebéd után, hogy nem-e szán nekem mára valamilyen feladatot és szó szerint ezt mondta: "Ma pihenj nyugodtan, akklimatizálódj, majd ráérsz holnaptól dolgozni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!