Mit tehetnék ha a főnököm folyton idegesen ordibál és rajtam tölti ki a rosszkedvét?
Én kedves és jóindulatú, munkámban igyekvő vagyok, nem értem mi szükség a bántásra.Azokat a kollégáimat akik nálam erőteljesebb személyiségek nem bántja a főnök.Cinikusan beszél velem, visszahallottam másoktól, hogy a hátam mögött rosszindulatúan gúnyolódik, ha megríkat azt különösen kedveli.
Közalkalmazott vagyok, az állásom nincs veszélyben, hiányszakmában dolgozom.
Sajnos ez sok vezetető beosztsú emberre jellemző. Frusztráltak, boldogtalanok. Az én főnököm ugyanilyen. De én boldog vagyok, neki meg az ő baja, hogy ilyen
Ne vedd magadra a dolgait
Megmondhatod neki a magadét vagy megkérheted normálisan is, hogy ezt a stílust másnak tartogassa. Nekem egy paraszt kollégámnál bejött de az más tészta.
Nekem két főnököm van és mindkettő hol kedves hol gyökér de akkor extrém módon. Mostanában lett elegem belőlük két évig bírtam. Ha valami nem megy akkor érdemes lépni vagy elviselni de az a legrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!