Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy olyan helyen (biobolt)...

Egy olyan helyen (biobolt) szeretnék dolgozni amire sok negatív komment érkezik volt dolgozóktól. Komolyan kéne ezeket venni?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy bioboltot ahol talán dolgoznék, de Facebookon sok negatív kommentet szoktam látni volt dolgozóktól mikor állást hirdetnek. Ezeket nagyon hamar le is törlik maguknak a posztok alól.. Egyszer ráírtam egy nagyon felháborodott emberre, hogy miért volt olyan rossz, mert én is gondolkodom abban hogy oda menjek. Erre annyit mondott nem akarom tudni. Mondom kössz.:D Itt van róluk kérdés, én is írtam ki többször is, de nem kaptam konkrét választ, hogy miért nem jó ott dolgozni, csak pár szavas válaszokat amikre nem tudok alapozni. (Egyébként mind negatív) Engem nagyon érdekel ez a világ, ezelőtt is dolgoztam ilyen helyen de aggaszt ez a sok panasz. Szerintetek egy bolt esetében mennyire lehet komolyan venni az ilyen véleményeket volt dolgozóktól? Legszívesebben bemennék és megkérdezném azt aki ott dolgozik, de nyilván bármit hazudhatnak, meg ha ők ott vannak még akkor nekik biztos van benne valami jó.

Egyébként azért nem nézek másik bioboltot mert egyedül ez van hozzám közel. Ezen kívül csak Herbária van de az egyszemélyes amiben nem szívesen lennék.

2022. márc. 6. 04:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell eletkeptelennek lenni, felnyomod vagy befenyited feljelentessel es kiveszed a fizud a kasszabol azt csa
2022. márc. 6. 18:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"vagy befenyited feljelentessel es kiveszed a fizud a kasszabol azt csa"

Ő meg megvár 3-4 hasonszőrű "vállalkozó haverjával" a lakásod előtt és a fogaidat az utolsó szálig kiveri.

A pénzt meg amit elvittél megtarthatod, kelleni fog a fogpótlásra.

2022. márc. 6. 18:33
 13/17 anonim ***** válasza:

12 Ezert nem kell ilyen szutyok kisvallalkozoknal dolgozni, mondom ugy, hogy en is a vallalkozasinditason dolgozom epp XD Ne menjetek olyan helyre, ahol van egy db foni aki a haverjaival majd megkeres. (Tudom, nem derul ki az elso nap, de inkabb egy multi akkor mar.)

En egy normalis cegnel dolgozom, minden tiszta, minden ugy van, ahogy a szerzodesben le van irva, nem dolgoznek mar random kis cegeknel, vallalkozoknal - persze azok kozott is van tisztesseges, tegyuk hozza.

2022. márc. 6. 19:20
 14/17 anonim ***** válasza:
13! Az a baj, hogy ez nem derül ki az első napon. Ha igen, akkor azonnal otthagyom (ahogy csináltam is), de van amikor sajna csak fizetésnél/betegszabinál derül ki, hogy rácsesztél. :D
2022. márc. 7. 07:29
 15/17 anonim ***** válasza:

14 Igen, de ezert mondom, hogy jobb egy nagy ceg. A vallalkozo azt hiszi, hogy majd trukkozik meg minden es akkor sporol, ugyse fogja senki feljelenteni, a dolgozo bevallalja (a tobbseg), mert legalabb van munka meg fizetes aztan annyi. En is voltam 4 orara bejelentve, a jelenleti ivet napkozben kellett radirozgatni es ujrairni, hogy mikor kezdtem. Mondjuk azzal a hellyel ezen kivul semmi mas problema nem volt szerencsere, amugy szerettem ott dolgozni, ha kevesen voltunk adott nap, a fonok is beallt dolgozni neha, hogy el tudjunk menni enni, mosdozni, dohanyozni.

De egy nagy ceg nem ezeken akar sporolni, bejelentenek normalisan, fizetett szabadsag, tappenz, ezek miatt megeri.

2022. márc. 7. 09:33
 16/17 anonim válasza:
100%

Szia! Most bukkantam rá a kérdésedre és tudom melyik boltról beszélsz.

Nagyon is vedd komolyan a sok negatívumot amit mondanak róluk. Agybetegek, mind a kis vezetői csapat mind pedig akik megmaradnak mellettük, mondom ezt a legnagyobb jóindulattal. Konkrét választ nem is fogsz kapni mert aki ott dolgozik az szégyelli miket eltűr, aki meg már nem az igyekszik elfelejteni szerintem. Nekem is volt szerencsém élesben megélni az ottani állapotokat, igaz csak rövid időre. Ha érdekel pontosabban nyugodtan dobj meg egy priváttal.

2022. máj. 25. 06:06
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki hasznos választ írt!

Ahogy a kérdésben is kifejtettem, elsősorban a sok dolgozói elégedetlenség ami kicsit aggasztott, nem tudtam eldönteni van-e alapja az ilyesminek. Azóta egyébként egy rendezvényen összetalálkoztam egy társasággal akik közül többen is voltak náluk és meséltek elég részletesen, kivertem az ötletet a fejemből.

2022. jún. 7. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!