Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egy olyan helyen (biobolt)...

Egy olyan helyen (biobolt) szeretnék dolgozni amire sok negatív komment érkezik volt dolgozóktól. Komolyan kéne ezeket venni?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy bioboltot ahol talán dolgoznék, de Facebookon sok negatív kommentet szoktam látni volt dolgozóktól mikor állást hirdetnek. Ezeket nagyon hamar le is törlik maguknak a posztok alól.. Egyszer ráírtam egy nagyon felháborodott emberre, hogy miért volt olyan rossz, mert én is gondolkodom abban hogy oda menjek. Erre annyit mondott nem akarom tudni. Mondom kössz.:D Itt van róluk kérdés, én is írtam ki többször is, de nem kaptam konkrét választ, hogy miért nem jó ott dolgozni, csak pár szavas válaszokat amikre nem tudok alapozni. (Egyébként mind negatív) Engem nagyon érdekel ez a világ, ezelőtt is dolgoztam ilyen helyen de aggaszt ez a sok panasz. Szerintetek egy bolt esetében mennyire lehet komolyan venni az ilyen véleményeket volt dolgozóktól? Legszívesebben bemennék és megkérdezném azt aki ott dolgozik, de nyilván bármit hazudhatnak, meg ha ők ott vannak még akkor nekik biztos van benne valami jó.

Egyébként azért nem nézek másik bioboltot mert egyedül ez van hozzám közel. Ezen kívül csak Herbária van de az egyszemélyes amiben nem szívesen lennék.

2022. márc. 6. 04:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, nem véletlenül írják azt, amit írnak, de ha kíváncsi vagy, jelentkezz, próbaidőn belül bármikor felmondhatsz, másnap már nem kell bemenned.
2022. márc. 6. 05:36
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

Na. én az Unix autóalkatrészhez mentem melózni. kismillió negatív véleményt olvastam, és mire jöttem rá 1 hónap alatt amit ott töltöttem? Hogy mind IGAZ. ezért voltam ott 1 hónapot....

Azt mondta valaki na öcsém 1-2 hónap és sikítva menekülsz. Mondtam erre ááá kemén ygerek vagyok én... és 1 hónap múlva sikítva menekültem.

2022. márc. 6. 09:36
 3/17 anonim ***** válasza:
52%
Nemtudom mitol lehetne annyira rossz egy bolti melo. Marmint csak pakolaszol meg kasszazol kb. Gondolom a forgalom se hu de nagy. Probald ki, menj interjura. Abbol is sokat le lehet szurni. Vagy bemesz vasarolni es ha brutal gaz az ugyis latszik az alkalmazottakon
2022. márc. 6. 09:46
 4/17 anonim válasza:
89%

"Nemtudom mitol lehetne annyira rossz egy bolti melo. "

Mondjuk attól hogy be se jelent ki se fizet rendesen . mondjuk attól.

mondjuk attól hogy felvesz papíron 4 órára de 10 órás a nap a valóságban és erre adja a minimálbért. mondjuk attól.

mondjuk attól hogy még hugyozni se mehetsz el, mert nincs ember semmire.

mondjuk attól.

meséljek még?

2022. márc. 6. 10:11
 5/17 anonim ***** válasza:

2 Akkor nem tudom, veled mi tortent, mert en meg pont semmit nem tapasztaltam azokrol a rossz dolgokbol, amiket hallottam a cegrol :D Van egy rakas apro baromsag, ja, de en meg pont, hogy egyaltalan nem vagyok kemeny, egy rakas munkahelyet hagytam mar ott probaido alatt, par het, par nap utan, de az Unixban megis ott ragadtam xD

Kerdezo, en kiprobalnam es kesz, a velemenyek olyan dolgok, hogy nem mindenkinek ugyanaz. Lehet neked bejon a hely. Ha nem, maximum felmondasz, vesziteni nem fogsz, de legalabb nem gondolkodsz tovabb azon, hogy milyen lenne ott dolgozni.

2022. márc. 6. 10:20
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Hat de ezek mar interjun kiderulnek. Hogy jelent be, hogy vannak a szunetek stb.. ha szar akkor meg nem kell elvallalni 🤷‍♂️
2022. márc. 6. 11:13
 7/17 anonim válasza:
83%

"Hat de ezek mar interjun kiderulnek. Hogy jelent be“

Te tényleg ennyire naiv vagy? majd megmondja neked előre hogy de szombaton is bejössz ám (a H-P munkaidővel...) és nem fizetjük majd ki...

meg: bejelentünk 2 órára de 10 órás lesz a nap... te tényleg ennyire naiv vagy?

meg: arra számíts hogy levegőt venni se lesz időd így hozz magaddal felnőtt pelenkát is, mert még klotyóra se engedünk ki.

2022. márc. 6. 11:17
 8/17 anonim ***** válasza:

6! Lószart derül ki. Én voltam ideiglenesen bolti dolgozó, amíg nem találtam mást. Az interjún 8 órás bejelentésről volt szó, 8 órás munkával.

Aztán megkaptam a munkaszerződésem, majd közölték, hogy 12 óra munka, 6 órára bejelentve.

Szünet nincs, mert a vásárlók folyamatosan jönnek, egyedül vagyok, szó szerint pisilni nem tudtam elmenni, kajáról már nem is álmodtam.

Szóval délután 2-ig bírtam és mivel a főnököt nem értem el telefonon, ezért 2-kor bezártam az üzletet és hazamentem. Írtam neki sms-t, hogy a kulcsot átveheti a címemen ha eljön érte, mert én oda többet be nem teszem a lábam.

És ez csak 1 hely volt, elég sok helyen nem az van, amit megbeszéltek az interjún.

2022. márc. 6. 17:54
 9/17 anonim ***** válasza:
Nemtudom milyen helyeken dolgoztok de engem nem basztak meg at😅.. plusz 1.nap kb ugyis kiderulne kb es hazamegyek azt kesz.. sok ertelne van
2022. márc. 6. 18:17
 10/17 anonim ***** válasza:

"plusz 1.nap kb ugyis kiderulne kb es hazamegyek azt kesz"

Nyilván kiderül az 1. nap hogy hó végén nem fizetik ki a havi bért csak egy részét... egy már az 1. nap kiderül ez világos...

meg az is hogy csak 2 órára jelentenek be meg az is hogy nem lesz szabi meg betegállomány ... ezek mind mind már az 1. nap kiderülnek.....

világos.

2022. márc. 6. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!